1 Tane Ölü Piksel Çıktı Ne Yapmalıyım?

AOC U27G4R monitörüm bugün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde kenara çok yakın bir tane ölü piksel çıktı. Onun dışında monitör çok güzel. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca tam bir piksel gibi durmuyor daha yakından bakınca şekilli duruyor ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.
iade et gitsin

AOC U27G4R monitörüm bugün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde kenara çok yakın bir tane ölü piksel çıktı. Onun dışında monitör çok güzel. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca tam bir piksel gibi durmuyor daha yakından bakınca şekilli duruyor ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.
iade alıyor mu hangi e ticaret satıcı hangi satıcıdsn aldınız

IPS glow seviyesine bak. eğer düzgün bir dağılım varsa ve blb yoksa bence kalsın. Bu ikisi inan 1 ölü pikselden daha önemli
Sadece sol alt köşede hafif görünüyor onun dışında hiçbir kısımda glow yok blb zaten yok şu ana kadar daha iyisini görmedim bir yandan ondan dolayı iade etmek istemiyorum.

Sadece sol alt köşede hafif görünüyor onun dışında hiçbir kısımda glow yok blb zaten yok şu ana kadar daha iyisini görmedim bir yandan ondan dolayı iade etmek istemiyorum.
Benim için panel içi toz, blb, glow çok daha önemli. Köşedeki ölü piksel pek de önemli değil. Ama şunu unutma ona hiç alışamayacaksın ve gözün hep oraya gidecek. ya risk al değişim yap ya bu durumu kabullen kalsın.

İleride takıntı yapmam dersen iade etme.
2 yıl garantisi var, iadeye götürsen bile servis raporuyla uğraşacaksın her ne kadar hakkın olsa bile direkt olarak iade almak istemeyecekler.
Ekstra bir monitörün yoksa monitörsüz kalacaksın.

Parlak pixel çıkmadıysa, IPS Glow azsa ölü pixel yaşanabilecek en küçük problemdir. Ayrıca zaten köşede çıkmış, gözüne bile görünmüyor.

Ben bunu dert edinirim dersen de yarın sabah ilk iş direkt paketle iadeye ver, sebep belirtmeden.

Benim için panel içi toz, blb, glow çok daha önemli. Köşedeki ölü piksel pek de önemli değil. Ama şunu unutma ona hiç alışamayacaksın ve gözün hep oraya gidecek. ya risk al değişim yap ya bu durumu kabullen kalsın.
Odaklanmaya çalıştığımda bile göremiyorum görüntü çok açık renk değilse. Bir yerden sonra yorulur bırakırım diye düşünüyorum. Yine de gözüm kayacaksa iade etmek için 13 günüm daha var.

Odaklanmaya çalıştığımda bile göremiyorum görüntü çok açık renk değilse. Bir yerden sonra yorulur bırakırım diye düşünüyorum. Yine de gözüm kayacaksa iade etmek için 13 günüm daha var.
O zaman ölü değil stuck ya da gölge piksel olabilir. Her renkte piksel siyah mı? kontrol ettin mi

O zaman ölü değil stuck ya da gölge piksel olabilir. Her renkte piksel siyah mı? kontrol ettin mi
Piksel her durumda siyah ama sanki tek piksel değilde şekilli duruyor gibi geliyor. Parlaklıktan dolayı o kadar küçük noktayı net göremiyorum ama böyle bir ihtimal varsa şekilli olduğunu söylerim.

Piksel her durumda siyah ama sanki tek piksel değilde şekilli duruyor gibi geliyor. Parlaklıktan dolayı o kadar küçük noktayı net göremiyorum ama böyle bir ihtimal varsa şekilli olduğunu söylerim.
yo dostum şekilli olmaz. monitör içinde yabancı cisim olmadığına emin misin? telefon kamerasıyla kontol edebilirsin.

İade yazan herkesin forumdan banlanmasi lazım. Dostum ölü piksell ekranın köşesinde demişsin o ztn seni HİÇ rahatsız etmez. Emin ol 2 haftaya nerde olduğunu bile göremezsin. Sayı abartı olmadığı sürece ya da ekranın ortasında olmadığı sürece iadeyle uğraşma. Zaten çoğu firma 3-4 tane altını kabul etmiyor. Siyah ekran aç nekadar parladığını bak. Kenarlarda ufak parlamalar varsa rahatsız etmiyorsa kullan gitsin
Valla ben de de ayni yerde var olu piksel yazisi gorene kadar unutuyorum. Ugrasmaya degmez 3 model geldi 3 u de olu piksel cikti ortadaydi o yuzden isde ettim en son gelen ust kosede olunca iade etnedim

Dostum bende g24hre aldım seninki gibi sol üstteydi ama benimki tam köşede İnan hiç dikkat çekmiyor bence uğraşmak istemedim indirimden almıştım çünkü. İade etsem yeni fiyattan tekrar sipariş etmem gerekicekti. Ama sende eğer böyle bi durum yoksa iade edebilir yada değişim yapılıyorsa öyle yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri