Sivi Sogutma Radyator Buyukluk Sorunu

Alıntıyı görüntüle
Bu soldaki Aero yazısı(Port Kısmı) kadar kalın olacağını sanmıyorum onla bile arasında 1 parmak kadar boşluk var ramle arasında ben bile sığarım.
tamamdır sığmasına sevindim yapay zeka ile vs konuştuğumda sıkıntı olduğu söyleniyordu da malum bu tarz konularda pek güvenmemek gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic tabi niye atayım bu videoyu yoksa :D
çok iyi alıyorum o zaman düşünmeden

peki genel olarak hangisini önerirsiniz x870lerden fazla cebi yakmayan bütçe olarak maks 12 13 e çıkmak gibi isteğim

tamamdır sığmasına sevindim yapay zeka ile vs konuştuğumda sıkıntı olduğu söyleniyordu da malum bu tarz konularda pek güvenmemek gerekiyor

çok iyi alıyorum o zaman düşünmeden

peki genel olarak hangisini önerirsiniz x870lerden fazla cebi yakmayan bütçe olarak maks 12 13 e çıkmak gibi isteğim
X870 için 12k ve 13k fiyatınız var ise bence B850 seçmek daha mantıklı olacaktır.

Tam benim önereceğim anakartı önermişler onun haricinde

nzxt anakartları tam bilmiyorum biosu nasıldır vs anakartları önerilir mi?
Asrock yapıyor biosuda asrock biosu gibi. Bu fiyata alabileceğin en iyisi nzxt diğeride msi. B650-A Pro zaten Tomahawk modelinin birebir aynısı sadece tasarımı farklı.

Tam benim önereceğim anakartı önermişler onun haricinde

bunu ben de düşünüyordum aklımda ama beyaz olduğu için bilemedim sırıtmaz mı kasamdaki herkes siyah

Asrock yapıyor biosuda asrock biosu gibi. Bu fiyata alabileceğin en iyisi nzxt diğeride msi. B650-A Pro zaten Tomahawk modelinin birebir aynısı sadece tasarımı farklı.
anladım aklımda bu anakart teşekkürler

Hocam bende aynı sizin kasa ve soğutucuyla sistem kuruyorum bir sorun yaşadınız mı rahatça sığdı mı yoksa ucu ucuna mı oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,816
Üyeler
203,256
Son üye
solievetary
Geri