Samsung A37 Vs Nothing Phone 3a Vs A57

Reaksiyon skoru
48
Geçen sene 28K'ya s24fe almıştım çok memnunum ancak fiyatlar uçmuş durumda fe serisinde. Annem için telefon alacağım A57 27k civarında , A37 21K civarı.
Çabuk kasmaya başlamayacak ve kamerası iyi bi telefon arıyorum şuanda fiyat performans olarak 20K civarı neleri önerirsiniz?

Geçen sene 28K'ya s24fe almıştım çok memnunum ancak fiyatlar uçmuş durumda fe serisinde. Annem için telefon alacağım A57 27k civarında , A37 21K civarı.
Çabuk kasmaya başlamayacak ve kamerası iyi bi telefon arıyorum şuanda fiyat performans olarak 20K civarı neleri önerirsiniz?
hocam poco m8 pro alabilirsin biz aldık iyi cihazdır alınır.

Annen için aldığın için yazılımı daha iyi sade bir cihaz daha iyi olur. 3A mantıklı ama daha dolu bir ürün istersen M8 Pro var.

anneler samsung arayüzünü sever kullanışı kolaydır ama saydığın telefonlar arasında çok iyi bir kamera performansı bekleme hepsi orta segment sonuçta serinin en tepe modeli olarak a57 önceliğin olsun eğer paran yetmezse a37 (8gb ramli olanı) alabilirsin ikisi de uzun süre güncelleme desteği verilecek cihazlar

İşlemci olarak kafa kafayalar sanırım nothing kamera olarak çok önde değilse samsung alırım. Telefoto kamera dışında nothingin kamerası samsunga göre nasıldır inceleme falan da bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23
Geri