❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX 5090 178.808 TL

1788528447715.webp

son saniye stok bitti ya

iptal:(

Onaylanan var mı arkadaşlar ? Herkesinki iptal mi oldu? Onaylanan falan varsa ss atabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş durumu nedir hocam , iptal oldu mu acaba yoksa onay mı? Mevcut durumu ss atabilir misiniz

Onaylanan var mı arkadaşlar ? Herkesinki iptal mi oldu? Onaylanan falan varsa ss atabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş durumu nedir hocam , iptal oldu mu acaba yoksa onay mı? Mevcut durumu ss atabilir misiniz
Toplanıp döveceğiz mi adamı ^^

Fake reklam gibi
Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 5080 GAMING | GOODRAM 64GB (2x32GB) RGB 6800MHz |GIGABYTE X807E A ELITE X3D | SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD | ASUS A32 PLUS TG KASA | ARCTIC LİQUİD FREEZER III PRO 360 ARGB |

Abdullah bu parçaları topladım . müsait bir zamanın olursa getirsem toplayabilirmisin. senin dediğin gibi indirimden ne gördüysem almaya çalıştım. ama gel gör ki montaj bilgisi yok. olumlu olumsuz geri dönüş yaparmısın rica etsem.

Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 5080 GAMING | GOODRAM 64GB (2x32GB) RGB 6800MHz |GIGABYTE X807E A ELITE X3D | SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD | ASUS A32 PLUS TG KASA | ARCTIC LİQUİD FREEZER III PRO 360 ARGB |

Abdullah bu parçaları topladım . müsait bir zamanın olursa getirsem toplayabilirmisin. senin dediğin gibi indirimden ne gördüysem almaya çalıştım. ama gel gör ki montaj bilgisi yok. olumlu olumsuz geri dönüş yaparmısın rica etsem.
Bana getir hocam ben toplarım

alanlara hayırlı olsun ne diyelim bizde para yok :D

Bana getir hocam ben toplarım
Abdullah kardeşim hele bir cevap versin . onun eve yakınım 4.etapta oturuyorum. getir bırak desin 10 dakikaya evinde olurum :). hemde bu işin Kinq'i . bazen görüyorum arabasını . gördüğüm zamanda toplamış olsaydım parçaları durdurup selam verip sorardım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri