Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

çok fazla şarta bağlamışlar fatura talimatı için son 90 günde ilk defa artı para için son 30 günde ilk defa vs vs belki onlardan birine takılmışsındır
yok hocam. direkt kampanyaya katılımınız bulunmamaktadır dedi :d ben de ss almadığım için patladım. alsam da kabul edeceklerini düşünmüyorum çünkü görsel olarak başkasından da alabileceğin bir görsel. banka sen katılmamışsın deyince patlıyor doğal olarak.

yok hocam. direkt kampanyaya katılımınız bulunmamaktadır dedi :d ben de ss almadığım için patladım. alsam da kabul edeceklerini düşünmüyorum çünkü görsel olarak başkasından da alabileceğin bir görsel. banka sen katılmamışsın deyince patlıyor doğal olarak.
kişiye özeldi akbank uygulamasından katıla basıp daha sonrasında yapacağın işlemler için geçerli ben 3 tanesini yaptım oldu. garanti olsun diye 5000 tl harcamayıda yaptım sadece artı para hesabım vardı zaten onu yapamadım

Benim chip parada yatmış. Görevler her ne kadar sıkıntılı olsa da yatırım( 2€ ), 5000TL harcama ve seviye atlatma ile yaptım.

Güle güle harcayın bana yatmamış bir yerden patladık kesin :)

Benim chip parada yatmış. Görevler her ne kadar sıkıntılı olsa da yatırım( 2€ ), 5000TL harcama ve seviye atlatma ile yaptım.
yatırım görevini 5000tllik yapmışlar artık
al sat yetiyo muydu acaba yatırım görevi için ben altın aldım ama

Şansa bak bana da yatmış şimdi bakayım dedim demek tam yapmışım :)

Ekler

• IMG_4438.webp
    IMG_4438.webp
    11.4 KB · Hit: 84
Ne alcaz ki şimdi buna alcak bir şey de yok :D

Bize de bugün geldi. Yaptıklarımız;

Yatırım görevi için 2 Dolar almak, ''Mobilin Akbanklısı'' kısmında Bronz seviyeye yükselmek, İlk kez Artı-Para hesabı açmak.

Bize de bugün geldi. Yaptıklarımız;

Yatırım görevi için 2 Dolar almak, ''Mobilin Akbanklısı'' kısmında Bronz seviyeye yükselmek, İlk kez Artı-Para hesabı açmak.
Şimdiden güle güle harcayın hocam iyi oldu valla güzel kampanyaydı :)

Geri