Oyuncu Koltuğu Arıyorum Yardımcı Olabilirmisiniz

Reaksiyon skoru
1
Bütçem 10K üstüne çıkamam rahat en az 5-6 yıl götürcek koltuk arıyorum 7899 tl ye beast buldum 9500 tl ye de xdrive 15li plus buldum ama beast e pek güvenemedim uzun kullanım deneyimi olan biri varsa yarımcı olursa çok sevinirim

Son düzenleme:

Hocam kod geçersiz sayılıyor

Titanseat beast model koltuğu aldım bence gayet güzel incelememi atayım

bende aslında beast ve 15li plus arasında kaldım hangisi alsam bilemedim
Titanseat beast model koltuğu aldım bence gayet güzel incelememi atayım

Beast öneriyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ARNN
bende aslında beast ve 15li plus arasında kaldım hangisi alsam bilemedim
Bende ikisini sordum bana beast daha iyi dediler beast aldım 15liyi kullanmadım bilmiyorum benim incelememe bak birde 15 linin incelemelerine bak hangisi güzel gelirse al benim inceleme de fotoğraflar falanda var nasıl bir şey geleceğini az buçuk kestirirsin yani

Xdrive dönemi bitti kardeşim artık şu 15li'yi önerip durmayın rezalet bir koltuk hemen bozuluyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem 10K üstüne çıkamam rahat en az 5-6 yıl götürcek koltuk arıyorum 7899 tl ye beast buldum 9500 tl ye de xdrive 15li plus buldum ama beast e pek güvenemedim uzun kullanım deneyimi olan biri varsa yarımcı olursa çok sevinirim
Hawk ve titan tarafına bakın hocam

Titanseat beast modelini 4 gün önce amazondan 9 taksitle aldım. Deri ve beyaz versiyonunu aldım sisteme uysun diye. Çoğu kişiye göre ofsayt ve kısa vadeli bir seçim gibi gelsede gelen ürünle birlikte kafamdaki soru işaretleri yok oldu. Çok rahat kararında sünger sertliği ile hem dolgun hissettiriyor hemde uzun vadede yamulmayacağını belli ediyor. Sadece suni deriden kaynaklı koku için birkaç gün havalandırmak lazım gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,494
Üyeler
202,625
Son üye
sosyalkutu52
Geri