- Reaksiyon skoru
- 21
Kafama uysa alırdım valla.
Barracuda ile bunun arasında dağlar kadar fark var ikisi aynı ürün değiller bunun mikrofonu mükemmel dip ses falan da yaşamadım benBarracudası var tavsiye etmem dip ses var microfon dış ses çok alıyor
Sesi biraz kısık evet bu konuda katılıyorum ben uzun yıllar F/P Gamepower Raijin kullandım onun mikrofonun kalitesi muazzamdı ses seviyesi de hoparlör kadar fazlaydı uygun fiyatlı bir fason ürün olmasına rağmen ama bu Razer'ın sesi bu anlattığım fason üründen bile daha kısık ancak bu bütçede güvenilir farklı bir kulaklık yok benim gözümde.Kraken TE kullandım , kraken v3 hypersense kullandım , en son bunu alıp kablosuza geçeyim dedim sesi rezalet ne ses seviyesi yüksek ne de bir bass hissetiriyor , kraken v3 pro ya geçtim rahatım , barracuda x hiç tatmin etmedi beni ses konusunda tizi çok fazla baslar zayıf.
Ben böyle bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam hocam garantisi 1 haftaya bitiyorNerdeyse 2 yıldır kullanıyorum. 1 senedir filan ses tekerini oynatırken cızırtı oluyor ve ses şiddetti sağda-solda ayrı oynuyor. Bunun için garantisi bitmeden önce garantiye yollayacağım. Onun haricinde bir sorun yaşamadım, genel olarak memnunum.
Sürekli sıfır ürün mü yolluyorlar garantiden? Nasıl oluyor? Amazon'dan mı satın aldınız yoksa Razer mı yenisini yolluyor4 seneye yakın kullandım oldukça da memnun dum ses tekerleginde kronik sorunu olabilir cızırtı yapıyordu bu sebeple garantiye gönderip yenisini alıyorum sürekli bu sefer garantiden geleni satacağim ama kulaklarımi acıtmaya başladı ama fiyatına gòre ses kalitesinden ben memnundum
2 sene de eski modelini kullanmisitim
Benimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım.Ben böyle bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam hocam garantisi 1 haftaya bitiyor![]()
Arkadaşa sıfır ürün yollamışlar hocam bekletmeyin bari bi cevap verirse öğrenelim nasıl bir yol izlediğiniBenimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım.![]()
Bunun tartışmasını şu konuda yaptık ve Razer'da karar kıldık biz bir arkadaşlamchose x9 mu bu mu daha iyi kulaklık
razer ürünleri sen paldır küldür zarar vermediğin sürece kendi kendine bozulmayacak kadar kalitelidir çünkü bu piyasada yıllardır varlar türkiyede servisi oturmuş durumda daha fazla kullanıcı deneyimi mevcut mchose ise fiyat ve parça kalitesi açısından daha cazip ama mchose denilen marka 1 yıllık marka hiçbir geçmişi kullanıcısı doğru dürüst birikmiş verisi yok ne olacağı belli değil güvenirliği yok bu yüzden uzun vadede dayanıklılık konusunda razer daha ön planda hem mchose x9 fabrikadan 1 yıl garantiyle çıkmışsa bu da kullanılan parça...kupon hallolur da marka arasında kaldım
Vatan bilgisayar dan almıstim bu cızırtı yüzünden 2 kere yenisini aldım servise gönderiyorsun bakıyorlar ona göre iade veya değisim raporu hazırlıyor servis onu vatana veriyorsun para iadesi yerine değisim istedigini soyluyorsun yenisini veriyorlar ve 2 yıl daha garantı oluyor bunu sırf satarken sıfır satayım diye yeniledim msla bende bu sekilde oldu baskasinda nasil olur bilememSürekli sıfır ürün mü yolluyorlar garantiden? Nasıl oluyor? Amazon'dan mı satın aldınız yoksa Razer mı yenisini yolluyor
Arkadaşım da barracuda x vardı kırmıştı x9 aldırmistim hiç begenmedi iade etmişti tekrar barracuda aldımchose x9 mu bu mu daha iyi kulaklık
beyazını kardeşime verdim kendime pembiş aldım mis gibi. Bass,ses kasma falan baya iyiFiyat uzun zamandır ilk defa bu kadar uygun. Normalde 4,000₺'den aşağı düşmüyordu.
Mobil uygulamada yeni hesap açarsanız 250₺ yeni kullanıcı kuponuyla daha da ucuza alabilirsiniz. Taksit imkanı da var.
Satıcısı amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/Razer-Barracuda-Platformlu-SmartSwitch-Kumanda/dp/B09X5G16ZM
Alıntıyı görüntüle