2k Monitör Arıyorum.

kasjwna

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
12000
Uzun zamandır monitör arıyorum film dizi izlicem ve cs2 valorant gibi oyunları oyniyacağım ne seçeceğimden pek emin değilim yüksek hzli olması benim için önemli.

ghosting i falan nasil biliyormusunz? 260hz oc hali mesela.
Evnia ürünlerinde ghosting olmaz hocam sadece 100 tane monitör ürettilerse 4-5 tanesinde ışık sızması çıkabiliyor yanlış üretimden kaynaklı. Ghosting testini YouTube'a yüklemişler, beğenmezseniz 14 günde iade edebiliyorsunuz.

Bunu bir değerlendirebilirsiniz sadece bu geceye özel 9,000₺'ye düşmüş

2 ay önce yaklaşık 1.5 hafta boyunca 10k civarında 2k monitör baktım . bundan daha iyisi yok bu fiyatta

Evnia ürünlerinde ghosting olmaz hocam sadece 100 tane monitör ürettilerse 4-5 tanesinde ışık sızması çıkabiliyor yanlış üretimden kaynaklı. Ghosting testini YouTube'a yüklemişler, beğenmezseniz 14 günde iade edebiliyorsunuz.

Alıyorum hocam sağolasın
2 ay önce yaklaşık 1.5 hafta boyunca 10k civarında 2k monitör baktım . bundan daha iyisi yok bu fiyatta
Bende pc aldım bi monitör alamamıştım bugüne nasipmiş.

Alıyorum hocam sağolasın

Bende pc aldım bi monitör alamamıştım bugüne nasipmiş.
bu fiyatta çok iyi ghosting performansı gecikme değeri hz değeri 10bit 2k tek eksisi pivot değil bende zaten monitör kolu var bu fiyattada bu özelliklerde olup pivotu olan monitör bulaman zaten bi gigabyte g27q20 var o da 210hz . ben olsaam bunu alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri