Hala Oynadığım 20 Yıllık Oyun Size Nasıl Görünüyor?

oyun linki var mı abi
Knight online oyun ya, steam üstünde de sunucuları var ama steam sunucularında oyuncu çok az önermem. Usko diye geçen asıl kendi clientinde oynamak lazım o sunucular kalabalık.

O zaman başlasam güzel derdim muhtemelen ama şuan rezalet

1788554453651.webp

Ekrandaki hiçbirşeyi anlamadım şu şekil

maşallah hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım kusura bakma okumadim orayi tam
Mesela burası pazar alanı, bakınca ne görüyorsun. Samimi olabilirsiniz fikirlerinizi merak ediyorum.

1788554848089.webp

Hatta kanatları var insanların, kapatmışım açayım.
1788554967575.webp

Knight Online'ı hala oynuyorum, oyun 20-25 yıllık falan. Merak ettiğim hiç görmemiş biri baktığında ne görüyor?
Ben yıllardır oynadığımdan tarafsız bakamıyorum, hiç görmemiş arkadaşların yorumları nedir?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
oyun değil ticarethane, söylenenlere göre içinde yalnızca para dönmeyen oyuncuk, bahenesel pikseller topluluğu, yerden yere vurulmuşluk, hatta ileri gidiyim, askerde kuma sıçmışlık.

?''Ekşi''mi oldu yorum ne?

Ayrıyetten gelir elde ettim diyenlerin yüzde 90'ının palavra sıktığı (niye bu oyunu mu oynuyosun hala yorumları gelince) yaptığı savunma mekanızması, kanıtsızlık, ortaya karışık salla barışıklık durumu oyun.

oyun değil ticarethane, söylenenlere göre içinde yalnızca para dönmeyen oyuncuk, bahenesel pikseller topluluğu, yerden yere vurulmuşluk, hatta ileri gidiyim, askerde kuma sıçmışlık.

?''Ekşi''mi oldu yorum ne?

Ayrıyetten gelir elde ettim diyenlerin yüzde 90'ının palavra sıktığı (niye bu oyunu mu oynuyosun hala yorumları gelince) yaptığı savunma mekanızması, kanıtsızlık, ortaya karışık salla barışıklık durumu oyun.
Hocam çok samimi söylüyorum ciddi gelir elde ediliyor, bizzat 50k kadar kazandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,702
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri