❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum savaşın tarafı olur mu peki? Bu markalar tarafsız olmak zorunda adam kazandığı paraya bakar ki zaten küresel olan belli firmalar İsrail'i uyarmıştı o zamandan beri medyaya bu tarz haber çok dusmedi. Ona bakarsak İsrailli biri de McDonalds Türkiye Filistin'e 1 milyon dolarlık destek olmuş burayı kapatalım der.
Ayrıca zarar ettirdiğini nereden çıkardın ki? Örneğin boykot kralı Coca Kola Türkiye'de kar üstüne kar açıklamaya satış arttırmaya devam ediyor bilançoları ortada
Tamamen dayanaksız dediğin seyler
Savaşın tarafı olur. Coca Cola küresel çapta boykot edilirken önüne geçmek için uğraşmadı bile üstelik senin kar dedğin eskiden %100 kar ederken şimdi %30.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi güzel de bunu yapan Coca Kola değil İsrailli Central Beverage Company adındaki şirket kardeşim
Hala kendi bakış açınizdan bakıyorsunuz savaşın tarafı olmaz
2. yazdığıma da kılıf bulabilir misin merak ettimde.

aipac aicc gibi kurumlarda liderlik yapmış kişilerin coca cola'da üst mevkilerde çalışmasına.

aipac aicc gibi kurumlarda liderlik yapmış kişilerin coca cola'da üst mevkilerde çalışmasına.
Belgeğ gösteğ dayanaksığ seyleğ soylemeğ
eğeğ.webp

Savaşın tarafı olur. Coca Cola küresel çapta boykot edilirken önüne geçmek için uğraşmadı bile üstelik senin kar dedğin eskiden %100 kar ederken şimdi %30.

2. yazdığıma da kılıf bulabilir misin merak ettimde.
Neyine kılıf bulayim dostum aynı şeyler yazıp duruyorsun
Daha dünyanın en basit cümlesi olan savaşın tarafı olmazı bile kendince yorumlayıp nasıl olmaz diyorsun
Oradaki adamlara göre terörist sensin buradaki adamlara göre terörist onlar iki tarafta da nakit var bu adamlara göre tarafsız kalmak en iyi seçenek ki öyle de yapıyorlar hala isim hakkı sahibi ile şirketi kiyasliyorsunuz
Adam 1 dönemde toplar ki bu Türkiye bilançosu boykotun sözde en çok yapıldığı ulkelerden
Üstüne kara degil satislara bakman lazım kar başka şeylere göre de degisebilen bir seydir

Ekler

• 1000007578.webp
    1000007578.webp
    67.5 KB · Hit: 18
Belgeğ gösteğ dayanaksığ seyleğ soylemeğAlıntıyı görüntüle
nasıl bir tozpembe dünyada yaşıyor acaba. Zuckerberg ün çocuğuma yahudi masalları okuyorum dediği, elon musk'ın soykırıma başta karşı çıkıp sonra kafasına vurulunca soykırıma büyük sansür uygulayıp netenyahu ile görüşmesi felan varken sanıyorki savaşta taraf olmaz. Taraf olmasaydı yarın indirirlerdi.

Daha dünyanın en basit cümlesi olan savaşın tarafı olmazı bile kendince yorumlayıp nasıl olmaz diyorsun
Oradaki adamlara göre terörist sensin buradaki adamlara göre terörist onlar iki tarafta da nakit var bu adamlara göre tarafsız kalmak en iyi seçenek ki öyle de yapıyorlar hala isim hakkı sahibi ile şirketi kiyasliyorsunuz
Adam 1 dönemde toplar ki bu Türkiye bilançosu boykotun sözde en çok yapıldığı ulkelerden
hala cevap vermiyorsun aipac ile aicc'de liderlik yapmış kişilerin coca cola'da yüksek mevkilerde çalışmasına üstelik savaşta taraf olmaza inanıyorsan senin tozpembe dünyandan biraz çıkman lazım

Yok dostlar ben elimden geldiğince yerli sermayeye destek olan biriyim ama karşımda uzun uzun kanıtlar ile dil de doksem işin sonunda cevap vermeyip şöyle şeyler atip dalga geçtiğinı sanan yarimakillilar var ne diyeyim ki
Yani düzgün bir açıklama yapmaktan acizsen ben bir şey diyemem
Eleman daha ne kastettigimi bile bilmiyor konuyu Elon Muska falan çekiyor onlar ne alaka Coca kola konuşurken onlara lafım mi var :D
Belgeğ gösteğ dayanaksığ seyleğ soylemeğAlıntıyı görüntüle

Üstüne kara degil satislara bakman lazım kar başka şeylere göre de degisebilen bir seydir
Boykotun yüzde olarak en çok yapıldığı ülkelerden önemli bir detay. Yani satış sayısı düşüşü yüzde olarak daha fazla bu da nüfusa oranla başka ülkelerde de oldukça yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Zaten bu şirketlerin ne kadar az zarar ettiğini tartışmıyoruz. İsterse 10 lira zarar etsin önemli değil. Bebek katillerine destek veren bir şirketten 10 lira eksilmiş olur insanlık uğruna ufak da olsa bişey yaptım dersiniz. Şirketler az zarar ettiyse boykot mantıksız diye bir şey yok.

Yok dostlar ben elimden geldiğince yerli sermayeye destek olan biriyim ama karşımda uzun uzun kanıtlar ile dil de doksem işin sonunda cevap vermeyip şöyle şeyler atip dalga geçtiğinı sanan yarimakillilar var ne diyeyim ki
cevap mı veriyorsun. Argümanlara cevap olarak savaşta taraf olmaz diyip duruyorsun.

Tarafsız olmak zorunda derken? Tarafsız olmak ile işgal topraklarında fabrika açmak ve itrail askerlerine yardımda bulunmak arasında fark var. 1 milyon dolar ile tüm israil ordusuna yemek desteği sence eş değer mi? Boykotu hafifletmek için yaptıkları bu kadar açık bir durumu argüman olarak sunuyorsun birde. Coca cola kar açıklamış :D Türkiyede de enflasyon yüzde 5ti tüike göre :D
cevap bekliyorum

Boykotun yüzde olarak en çok yapıldığı ülkelerden önemli bir detay. Yani satış sayısı düşüşü yüzde olarak daha fazla bu da nüfusa oranla başka ülkelerde de oldukça yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Zaten bu şirketlerin ne kadar az zarar ettiğini tartışmıyoruz. İsterse 10 lira zarar etsin önemli değil. Bebek katillerine destek veren bir şirketten 10 lira eksilmiş olur insanlık uğruna ufak da olsa bişey yaptım dersiniz. Şirketler az zarar ettiyse boykot mantıksız diye bir şey yok.

cevap mı veriyorsun. Argümanlara cevap olarak savaşta taraf olmaz diyip duruyorsun.
Vallaha gözün o kadarını anliyorsa o kadar anliyordur zorlamaya gerek yok 3 kere yazdım cevabini
Neye inanmak isterseniz ona inanın cevap verdikçe başka şeyler buluyorsunuz bu böyle sabaha kadar gider

Eleman daha ne kastettigimi bile bilmiyor konuyu Elon Muska falan çekiyor onlar ne alaka Coca kola konuşurken onlara lafım mi var :D
neyse kardeş sen tozpembe dünyanda yaşamaya devam et. Yazdıklarım arasında bağlantı kuramıyorsanda amerikan siyaseti ve dahi siyaset ile aran çok yok demektir. Mutlu mesut devam et hayatına:):)

Vallaha gözün o kadarını anliyorsa o kadar anliyordur zorlamaya gerek yok
GASDJGHAJHGJASHGŞASGŞAH cevaba bak. Boykotun gerçekleştiğine ve bir oranda işe yaradığını itiraf ettin zaten az önce. Ben bu şirketlerin yalan rakamlar açıkladığını söylüyorum sunduğun argümana bak

GASDJGHAJHGJASHGŞASGŞAH cevaba bak. Boykotun gerçekleştiğine ve bir oranda işe yaradığını itiraf ettin zaten az önce. Ben bu şirketlerin yalan rakamlar açıkladığını söylüyorum sunduğun argümana bak
Vay vay eleman SPK ya yalancı dedi kanıt atıyorum adam devlet kurumuna yalancı diyor ben şimdi bu adama neyi anlatayım

neyse kardeş sen tozpembe dünyanda yaşamaya devam et. Yazdıklarım arasında bağlantı kuramıyorsanda amerikan siyaseti ve dahi siyaset ile aran çok yok demektir. Mutlu mesut devam et hayatına:):)
yok hocam bunlar türk sosyal medyasında dönenlerden ibaret sanıyorlar her şeyi. Küresel çapta olaylardan boykotlardan şirketlerin düşen satışlardan dolayı boykotun ağırlıklı olduğu ülkelerde yapılan pr çalışmalarından haberleri yok tabi

Vay anasini satayım eleman SPK ya yalancı dedi kanıt atıyorum adam devlet kurumuna yalancı diyor ben şimdi bu adama neyi anlatayım
satış rakamlarını tek tek şirketten almadan elleriyle ne güzel sayıyorlarmış. Tüik in enflasyon verilerine de bu kadar güveniyorsunuzdur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,607
Üyeler
202,663
Son üye
erdemmertt
Geri