Tüketici Hakem Heyeti İşleyişi ve Bilirkişi Hakkında Sorum Var

Yüksek meblağlı cezalar kesilse az çok akıllanırlar da 15 20K kesiyorlar umurlarında olmuyor. Servisten çıkmadan monitörü prize bağlayıp elimle gösterdim çalışana "şefim burada değil bir şey yapamayız sorunsuz girdik fotoğraflayamadık göremedik gönderdik kayıt kapatıldı gidin" dedi. THH'ye başvuracağım o zaman dedim tabii sizin kararınız dedi, monitörü toplarken anlık bir dönüp baktım iki kişi bana bakıyordu yüzleri ekşi ekşi aralarında bir şeyler konuştular az çok bir şeyler duydum sonra ben bakınca gülümsemeye başladılar :kekw:
15-20k bile ceza geldiğine artık inanmıyorum ya :D Tamamen sermayeyi koruyorlar tüketici yerine , Sıfır arabalarda bile bu durum var adamlara gidin mahkemeye verin diyorlar rahatça .

15-20k bile ceza geldiğine artık inanmıyorum ya :D Tamamen sermayeyi koruyorlar tüketici yerine , Sıfır arabalarda bile bu durum var adamlara gidin mahkemeye verin diyorlar rahatça .
Çok komik maalesef ülkede ki adalet kısmı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karşı tarafın savunması yazmıyor mu?
Hayır göremedim. Sadece savunma geldi gibi bir şey yazıyor. Görebilme şansım var mı?

ben de zamanında ikinci el aldığım philips oled monitore f80 standı takarken yanlışıkla vida delikten içeri girdi ben de tecproya gönderdim çıkarsınlar diye. Bana geri geldiğinde çıkarmışlardı ama ekranı baya çizmişlerdi. kendilerine mail attım "bize öyle gelmiştir" dediler sonra elimdeki kanıtları ilettim cevap yazmadılar, şikayetvara da yazdım dönmediler thh ye başvurdum sonucu bekliyorum. Göndermeden önceki hali ve bana gelirken kutu açılışını videoya aldım ama ilk videoda sadece ekran gözüküyor monitorun barkodu falan yok. thh dosyasına da videoları drive a yükleyip, linkin ekran fotosunu gönderdim inş google lensle okutup izlerler. umarım mağduriyetim giderilir.

Ekler

• 1000037780.webp
    1000037780.webp
    222 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,697
Üyeler
202,686
Son üye