Ryzen 7 9700x'i İade Edip Ryzen 9800x3d’Ye Geçmek Mantıklı mı?

hocam zamanında güzel psu diye satmışlardı bilmiyorum 2.500'e almıştım şuanlık bunu gördüm bunu alsam yeterli olur mu fiyatı da uygun.

Bu paralara çıkabiliyosan bunu al

A+ Tier bide 850w her istediğin sistemde kullanırsın 5070 ti sistem 5080 de olur

maalesef hocam o kadar çıkamıyorum benim attığımı alıcağım sanırım yeterli olur mu 5080 falan alırsam ya da 5070ti

9700X günümüzde X3D varyantlar ile yakın performans sergiliyor İşlemci upgrade kısımını sona bırakın Ekran kartı ve Psu önceliğiniz olsun. Ocak ayında CES fuarında ZEN 6 mimarili işlemcilerin tanıtılması bekleniyor zaten sisteminiz bunları destekleyecek soket değişmeyecek önünüz açık upgrade için.

9700X günümüzde X3D varyantlar ile yakın performans sergiliyor İşlemci upgrade kısımını sona bırakın Ekran kartı ve Psu önceliğiniz olsun. Ocak ayında CES fuarında ZEN 6 mimarili işlemcilerin tanıtılması bekleniyor zaten sisteminiz bunları destekleyecek soket değişmeyecek önünüz açık upgrade için.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x-4080-super-16gb-oc-edition-1335884597/detay bu ekran kartına ne diyorsunuz 5070tiye 75 bin vericeğime buna 55 bin veriyim misal 10 bine 850w kaliteli psu alayım. aradaki 10 bin tl cebimde kalsın.

Geri