- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla haklısınız hocam bende arastircam kasa olarak 5100 e Asus a32 plus aldım indirimde sizce nasıldir hocamsıfır almaktan vazgeçtim gibi 13 buçuklara yaklaşıyor onu alırsam işlemciyi alamayacağım şu anlık
Valla haklısınız hocam bende arastircam kasa olarak 5100 e Asus a32 plus aldım indirimde sizce nasıldir hocamsıfır almaktan vazgeçtim gibi 13 buçuklara yaklaşıyor onu alırsam işlemciyi alamayacağım şu anlık
Montaj yaptım ben o kasaya beğendim şahsen, güzel kasaValla haklısınız hocam bende arastircam kasa olarak 5100 e Asus a32 plus aldım indirimde sizce nasıldir hocam
Valla hocam aldım bende gelsin bi montajı kolaymidir yani herşeyi kaç saatte bitiririm daha önce hiç yapmadım kasa güzel gibi indirimde görünce aldımMontaj yaptım ben o kasaya beğendim şahsen, güzel kasa
ben akvaryuma tam ısınamıyorum hocam ama kasa işi zaten renkler ve zevklerdir hayırlı olsun güle güle kullanınValla haklısınız hocam bende arastircam kasa olarak 5100 e Asus a32 plus aldım indirimde sizce nasıldir hocam
Kolay hocam geniş rahat yaparsınız.Valla hocam aldım bende gelsin bi montajı kolaymidir yani herşeyi kaç saatte bitiririm daha önce hiç yapmadım kasa güzel gibi indirimde görünce aldım
Ben de akvaryum sevmiyorum ve a21e karar verdim aşağı yukarı aynı sistemi yapacağız sizle.ben akvaryuma tam ısınamıyorum
eyvallah hocam ramlarda bende 2. ele gitmeyi düşünüyorum 2 3 bin tl ekleyip 32 gb alınabiliyor oneriniz varsada acığım.ben akvaryuma tam ısınamıyorum hocam ama kasa işi zaten renkler ve zevklerdir hayırlı olsun güle güle kullanın
Kesinlikle bende onu farkettim 2. El ikili alınca baya uyguna geliyor patriot yakalarsanız iyidir hocam 6000 cl 30 almaya çalışın 6400 cl32 de iyidir bide rami test ederek alırsanız süper olur bikaç saatlik süren testi var adını unuttumeyvallah hocam ramlarda bende 2. ele gitmeyi düşünüyorum 2 3 bin tl ekleyip 32 gb alınabiliyor oneriniz varsada acığım.
A21 ikinci elde alın geçin hocam 2k civarına ilanlar var güzel kasa ben beğendim iki tane hdd kullanıyorum 2 hdd yuvası olması çok işime yaradı diyebilirimKolay hocam geniş rahat yaparsınız.
Ben de akvaryum sevmiyorum ve a21e karar verdim aşağı yukarı aynı sistemi yapacağız sizle.
Hocam şöyle adam akıllı bulmaya çalışıyorum zaten testsiz falan almicam memtest bahsettiğiniz sanırım ama Cl 30 çok yok 32 GB patriot var 5600 MHz tek modül Cl 36 sanırımKesinlikle bende onu farkettim 2. El ikili alınca baya uyguna geliyor patriot yakalarsanız iyidir hocam 6000 cl 30 almaya çalışın 6400 cl32 de iyidir bide rami test ederek alırsanız süper olur bikaç saatlik süren testi var adını unuttum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A21 ikinci elde alın geçin hocam 2k civarına ilanlar var güzel kasa ben beğendim iki tane hdd kullanıyorum 2 hdd yuvası olması çok işime yaradı diyebilirim
hocam ben bulşamayacağım 6000 cl30 olmayanlara çünkü hani zaten çok fazla para veriyoruz rame malum piyasa neden en idealini almayayım çok bi fiyat farkı yok şehrinizde yoksa farklı şehirlerden arkadaş tanıdık vs aracılığı ile alıp kargolatabilirsiniz ben izmirdeyim ankaradan aydından vs de bakıyorumHocam şöyle adam akıllı bulmaya çalışıyorum zaten testsiz falan almicam memtest bahsettiğiniz sanırım ama Cl 30 çok yok 32 GB patriot var 5600 MHz tek modül Cl 36 sanırım
Valla hocam etrafımda hiç yok mardindeyim cl30 Lara bakacağım bulamazsam ne yapayım?hocam ben bulşamayacağım 6000 cl30 olmayanlara çünkü hani zaten çok fazla para veriyoruz rame malum piyasa neden en idealini almayayım çok bi fiyat farkı yok şehrinizde yoksa farklı şehirlerden arkadaş tanıdık vs aracılığı ile alıp kargolatabilirsiniz ben izmirdeyim ankaradan aydından vs de bakıyorum
dediğim gibi başka şehirlerden bakın tanıdık falanValla hocam etrafımda hiç yok mardindeyim cl30 Lara bakacağım bulamazsam ne yapayım?
benim kasa var zaten matx değil elden çıkarır direkt aynı paraya bunu veya h3 flow alıcam.Kesinlikle bende onu farkettim 2. El ikili alınca baya uyguna geliyor patriot yakalarsanız iyidir hocam 6000 cl 30 almaya çalışın 6400 cl32 de iyidir bide rami test ederek alırsanız süper olur bikaç saatlik süren testi var adını unuttum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A21 ikinci elde alın geçin hocam 2k civarına ilanlar var güzel kasa ben beğendim iki tane hdd kullanıyorum 2 hdd yuvası olması çok işime yaradı diyebilirim
mantıklı mantıklı matx kasalar matx anakartla birlikte küçük ve dolu duruyor ben öyle çok büyük kasalar sevmiyorum masanın üstünde dursun çok alan kaplamasın tarzıbenim kasa var zaten matx değil elden çıkarır direkt aynı paraya bunu veya h3 flow alıcam.