Ekran Kartına Driver Kurunca Siyah Ekran Yiyorum

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,373
Rx 5700 ekran kartı kullanıyorum. Kendi kendine Driver güncellemiş ve artık sürekli siyah ekran yiyordum. Max 1 dk sürüyordu. Ben de güvenli modda ddu ile silip eski driverı kurdum olmadı. Sonra ddu ile tekrar silip eski stabil Driver kurdum yine olmadı. Sonra tekrar sildim ddu ile ve Windows otomatik yüklemesin diye de internet kablosunu çıkardım ve Driver yokken siyah ekran yemedim. Ama ne zama Driver kursam siyah ekran yemeye başlıyorum. Özellikle driverı kurunca değil kurup yeniden başlatınca yemeye başlıyorum siyah ekranı. Ne yapabilirim ?

Bu ekran kartlsrında siklikla gorunuyor watmaan yemis olabilir

Bu ekran kartlsrında siklikla gorunuyor watmaan yemis olabilir
:kekw:

head-node-meme-head-node-experience-christian-bale-christane-bale-meme-gif-10428770346741048547.gif

Son düzenleme:
Wattman olduğunda yazıyordu açınca ama bu o değil farklı bir sorun var kafayı yemek üzereyim az kaldı.
IMG_20260905_203648.webp

alakasız. driver kurunca gidiyorsa çip kaynaklı. reballing lazım.
attığı afotografta ekran kartın çipinde soguk lehım olsa genellıkle ekran bellı edıyor rx5700 lerde zaten soguk lehım yok ben hıc karsılasmadım genelıkle zaten amd nın bu serisi watmann sorunuyla çok karsılasılıyor zamanında amd geri isstemişti kartları ve değişimini saglamıstı

attığı afotografta ekran kartın çipinde soguk lehım olsa genellıkle ekran bellı edıyor rx5700 lerde zaten soguk lehım yok ben hıc karsılasmadım genelıkle zaten amd nın bu serisi watmann sorunuyla çok karsılasılıyor zamanında amd geri isstemişti kartları ve değişimini saglamıstı
wattman sadece bu kartta çok çıkmıyor her kartta çıkabilir gpu arızasıyla alakalı bir durum değil en ufak problemden nem alır wattman arızası sistemle ilgili her hangi bir hatadan tetiklenebilir

İlginç bir durum keşfettim. DDU ile kaldırıp interneti kesip PC açınca ve driverı kurunca bir sorun olmuyor kaç kere yeniden de başlattım. Lakin int bağlandıktan sonra siyah ekran oluyor ve çöküyor.

DDU ile kaldırırken update ile kurulmasını engelle seçeneğini aktif et.

DDU ile kaldırırken update ile kurulmasını engelle seçeneğini aktif et.
Yaptım lakin olmadı maalesef sorun devam etti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda PC internet açıkken de siyah ekran yemiyor hemen bazen 10-15dk bazen 3-4 saat sonra yiyorum siyah ekranı ama hala devam ediyor siyah ekran sorunu. Cidden çok garip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,545
Üyeler
202,640
Son üye
ysfkbr123
Geri