Valorant Kalıcı Ban Atması

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bundan 20 gün önce main hesabım ban yedi. 3 madde parti yazılımlarından oyunu betadan beri oynuyorum hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ve banımı açmadılar sonra ümidi kestim yeni hesap kurup 1 hafta oynadım. Ban vs atmadı sonra 2 olan main hesabımla 2 gün oynadıktan sonra 2 hesabımda ban yedi bu kadar emek heba olur mu ne yapmam gerek 2 tane 10k üzerinden para yatırılmış hesap gitti. PC sıfırladım acaba yanlış bir şey mi indirdim diye ama 2 hesabımı da ban attılar ticket attım ama destek olan yok. Bir bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Tencent oyunlarına fazla para yatırmamak lazım böyle bir anda 20-30 bin lira boşa gidiyor üzülüyor insan

Anakart banın olması çok muhtemel girdiğin hesap banlanıyot bir ara benimde hesaplarım bu tür banlandı desteğe yaz anakart banımı atmışlar diye

Anakart banın olması çok muhtemel girdiğin hesap banlanıyot bir ara benimde hesaplarım bu tür banlandı desteğe yaz anakart banımı atmışlar diye
Knk 1 hesabım ban yedi 2 hafta boyunca 2 olan hesabına girmedim yeni hesap kurup oynadım ve ban atmadı sonra 2 main olan hesaba girdim 2 gün sonra ban attı hatta PC sıfırladım acaba yanlış bir şey mi indirdim ama yine ban yedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tencent oyunlarına fazla para yatırmamak lazım böyle bir anda 20-30 bin lira boşa gidiyor üzülüyor insan
Parayı geçtim o kadar emek verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,096
Üyeler
203,065
Son üye
kalesix
Geri