Hiçbişeye Dayanacak Gücüm Kalmadı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim sen mazoşistmisin ehliyet sınavından kaldın diye kendine zarar veriyon. Benim hayatım züküldü eve gelip recep ivedik izleyip anıra anıra kahkaha atıyorum. Kafanı kaldır önüne bak ehliyet sınavı dediğin şeye sınırsız girme limitin var ekstra hobi olacak işte biraz daha gidip gelecen. Bu yaşta ne bu karamsarlık.

Şuan 19 yaşında olsam herhalde dün doğmuş gibi hissederdim. Kardeşim çok gençsin kendine dikkat et seviliyorsun

Kardeşim sen mazoşistmisin ehliyet sınavından kaldın diye kendine zarar veriyon. Benim hayatım züküldü eve gelip recep ivedik izleyip anıra anıra kahkaha atıyorum. Kafanı kaldır önüne bak ehliyet sınavı dediğin şeye sınırsız girme limitin var ekstra hobi olacak işte biraz daha gidip gelecen. Bu yaşta ne bu karamsarlık.
Şu adamın yasadiklarini okumanı tavsiye ederim beterin beteri var

Son düzenleme:
kral mesele ehliyet sınavı değil. yaşadıklarımı içimde biriktirmekten yoruldum artık ve ehliyet sınavından kalmak benim yalnızlık hissimi güçlendirdi artık kaybetme hissimi falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 19 yaşında olsam herhalde dün doğmuş gibi hissederdim. Kardeşim çok gençsin kendine dikkat et seviliyorsun
sağol kardeşim eyvallah sende

Ya sanki çok bir şey yaşamış gibi anlatmıssın bide Hahahahahha daha kotu hayat gormemissin “içimi doldurdum kendime zarf veriyorum yorukdum diye konu açıgorsun bide😂😂😂” bu zeka ile zaten zor yaşaman bide piramidin en ustundeki kişi olmak istiyom diyon bu zeka ve dusunce yapısıyla🤣

Aynen reis 2-3 sey yasadın diye hemen zorlanıyorum dşye aglayıp kendine zarar ver 10 numara kafa ama çok yaşatmaz boyle devam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar kotu olursan ne kadar yarali ve agir hisedşyorsan et dunyanın her zaman bir yerlerimde senden çok ama çok daha kotu ve omzunda. Cok ama cok daha agor yukleri olan insanlar var

Haberleri takip ederek ölen şahısları sayıyorum.
Bak listeme girme, umursamadan "bu gün de 5 kişinin bi yerine pamuğu soktular" deyip geçiyorum.

Topuş Mopuş şişman güzel vücutlu birisi olursa arkasıyca "erik gibi adamdı keşke ölmeseydi" diyorum.

Neyse artık, olmuşla ölmüşe çare bulunmaz. Bir yol seç artık beklemedeyim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri