Şu adamın yasadiklarini okumanı tavsiye ederim beterin beteri varKardeşim sen mazoşistmisin ehliyet sınavından kaldın diye kendine zarar veriyon. Benim hayatım züküldü eve gelip recep ivedik izleyip anıra anıra kahkaha atıyorum. Kafanı kaldır önüne bak ehliyet sınavı dediğin şeye sınırsız girme limitin var ekstra hobi olacak işte biraz daha gidip gelecen. Bu yaşta ne bu karamsarlık.
kral mesele ehliyet sınavı değil. yaşadıklarımı içimde biriktirmekten yoruldum artık ve ehliyet sınavından kalmak benim yalnızlık hissimi güçlendirdi artık kaybetme hissimi falanKardeşim sen mazoşistmisin ehliyet sınavından kaldın diye kendine zarar veriyon. Benim hayatım züküldü eve gelip recep ivedik izleyip anıra anıra kahkaha atıyorum. Kafanı kaldır önüne bak ehliyet sınavı dediğin şeye sınırsız girme limitin var ekstra hobi olacak işte biraz daha gidip gelecen. Bu yaşta ne bu karamsarlık.
sağol kardeşim eyvallah sendeŞuan 19 yaşında olsam herhalde dün doğmuş gibi hissederdim. Kardeşim çok gençsin kendine dikkat et seviliyorsun