min 15 alınmalı artık type c yüzündeniphone 13 kozmetik 8/10 128gb kullanıcısıyım pil 70e düştü ikinci el 14 pro 256gb buldum tek değişen pil deji ile kutu fatura yok kozmetik 7/10 üstüne 15k vereceğim değer mi sizce
o kadar şey değişiyor ki ben olsam iphonedan devam etmem bu bütçede ya android geçerim ya 15 pro min14 pro kalite olarak 15 ten bence daha iyi type c için değer mi bilmiyorum.
çok para bağlamak isteniyorum telefona android düşünmeme sebebim ise 2.eli ölü iphone koyduğun an gidiyor.o kadar şey değişiyor ki ben olsam iphonedan devam etmem bu bütçede ya android geçerim ya 15 pro min
androidin 2.eli ölü hocam iphone bugün koysam yarın alıcı çıkıyor android de kullandım ancak ultra serisi hariç haz vermedi diğerleriAga taa 4 yıl önce çıkmış telefonla işiniz ne yapmayın gözünüzü seveyim ya, illa iphone istiyorsan paran varsa yenisini al yoksa boşver çek bi güncel samsung android keyfine bak
e zaten 1 sene alıp kullanacaksan her sene 1 model üste geç reis alıp bir telefonu 1 sene kullanmak nedir anlamıyorumçok para bağlamak isteniyorum telefona android düşünmeme sebebim ise 2.eli ölü iphone koyduğun an gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
androidin 2.eli ölü hocam iphone bugün koysam yarın alıcı çıkıyor android de kullandım ancak ultra serisi hariç haz vermedi diğerleri
o zaman 16 pro al 19 çıkana kadar kullan sonra 18 pro geçen az 2 sene kullanıyorum hocam