RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

Suan bile akıcı sekilde oynatiyor ayarı iyi yaparsan 5070 ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğine katılıyorum. Kısa zamanda cıkmasının imkanı yokta cıkarsa bile dlss5 in suanki halinden daha leş bir şekilde cıkacak ve ayakta alkıslayacaklar.
Intel dlss 5'e benzer bişiy yaparsa yapar daha sektörde yeni olmlarına rağmen adamlar 4x fg yaptı (bunu AMD hala yapamadı)
AMD dlss5'e gibi bişiy 5 yıl sonra bile çıkartacağını zannetmiyorum

Intel dlss 5'e benzer bişiy yaparsa yapar daha sektörde yeni olmlarına rağmen adamlar 4x fg yaptı (bunu AMD hala yapamadı)
AMD dlss5'e gibi bişiy 5 yıl sonra bile çıkartacağını zannetmiyorum
4x fg ile dlss 5 aynı ligin oyuncusu değil. Mfg yi yaparsın o kolay. Dlss 5 için kartının güçlü olması lazım. Teknoloji için donanım barındırması lazım. İntelde veya md de bunlar yok nvidia kadar.

harikasınız arkadaşlar gerçekten tek tek okudum hepsini inanılmaz insanlarsınız. destekleriniz için teşekkür ederim.

Ya hayatında 5000 serisinde fg kullanmadıgına eminim ne demek akıcı hissettirmiyor ya. Kendim kullanmasam şu şekil emin konuşmana bakıp inanıcam. Kardesim siz para mı alıyorsunuz amd yi övmek icin. Ne bu tantana ya. Fsr 4 ile hicbir seyi yakaladıgı yokkk. Yeni rr sayesinde fark yine acıldı. Hava hos o olmasaydıda 4.5 değil 4.0 kalitesine yaklasmıstı.

Reis bak ciddi mâna da anlamıyorum ben sizi. Bir oyun gerçekçi gözükmez yapımcıyı suçlarsınız. Nvidia gelir oyunu bildiğin hollywood filmi yapar bu sefer oyunu öldürmüş dersiniz. Ya siz ne istiyorsunuz hocam. Panelden neyin ne kadar değişmesini istedigini ayarlayabiliyorsun zaten. Hala daha bu karşı çıkmalar niye. Suan piyasadaki aktif en baba yenilik bu dur. Üstü nvidia yapmadıkca gelmez.

Yanlış anladın, böyle bir isteğimiz yok genelleme yapma

Dlls5e karşı değilim ama mesela Silent Hill 2 eski yada özellikle yeniden yapımı düşün
Oyuncunun tavırları atmosfer ve sinamatik yönetmenin verdiği o dokunuşu yok ettiğin zaman o zaman işe yaramaz bütün oyunlar birbirine benzer
Konami gibi birçok şirket oyun yapımcılarına verirken çoğunu reddedip birini neden seçtiler?
Çünkü atmosferi ve sinematik yaklaşımından istedikleri havayı verdikleri için

MEsela Residen evil örneği verelim RE7 ye DLss5 kur tamam ama RE8e niçin kurdun?
Zaten oyun modern zaten gelişmiş hiçbir dokunuşa ihtiyacı yok neden dlss5 ?

bak 10 numara olmuş özellikle sinematik kısmı

Dokunacaksan oyunlara Ps1-Ps2-Ps3 seviyesinde oyunlara dokun
Bu şeye beziyor mesela oyuncunun yerine yeni bir oyuncu transfer olmuş ama bayada benziyor ona dizilerdeki başrol oyuncu değişimleri gibi
Bunu zaten anlayacaklar düzelteceklerdir ama şu an seçim sebebi değil
Dlss 4,5e kadar olan sürümler için sözüm yok

Rtx5070ti rabikide dlss ve daha güncel teknolojiler ile saf kas gücündede daha iyi

Yanlış anladın, böyle bir isteğimiz yok genelleme yapma

Dlls5e karşı değilim ama mesela Silent Hill 2 eski yada özellikle yeniden yapımı düşün
Oyuncunun tavırları atmosfer ve sinamatik yönetmenin verdiği o dokunuşu yok ettiğin zaman o zaman işe yaramaz bütün oyunlar birbirine benzer
Konami gibi birçok şirket oyun yapımcılarına verirken çoğunu reddedip birini neden seçtiler?
Çünkü atmosferi ve sinematik yaklaşımından istedikleri havayı verdikleri için

MEsela Residen evil örneği verelim RE7 ye DLss5 kur tamam ama RE8e niçin kurdun?
Zaten oyun modern zaten gelişmiş hiçbir dokunuşa ihtiyacı yok neden dlss5 ?

bak 10 numara olmuş özellikle sinematik kısmı

Dokunacaksan oyunlara Ps1-Ps2-Ps3 seviyesinde oyunlara dokun
Bu şeye beziyor mesela oyuncunun yerine yeni bir oyuncu transfer olmuş ama bayada benziyor ona dizilerdeki başrol oyuncu değişimleri gibi
Bunu zaten anlayacaklar düzelteceklerdir ama şu an seçim sebebi değil
Dlss 4,5e kadar olan sürümler için sözüm yok
işte panelden çok detaylı sekilde her seyi ayarlayabiliyorsun onu diyorum. Modern gelismis oyunlar ile daha iyi ışıklandırma ne alaka onu cozemedim. İstersen yüze etkiyi kapatabiliyorsun veyatüm etkinin gücünü kısıp arttırabiliyorsun. Bu yüzden sıkıntılı değil diyorum. Tek ayar sunsa amenna

Rtx 5070ti kar 75k dan mı başlıyor 😮
75 bindi 80 küsür olmuş :)

5070Ti ile 4080S denk kartlar güç konusunda hemen hemen ama teknolojik olarak 5070Ti daha iyi ve daha güncel bu yüzden 5070ti ama en ucuz 63K iken niye 75K+ lik modellere bakıyorsun?

Ayrıca 4K oynayacaksan 9700X ten 9800X3D ye geçmen bir şeyi değiştirmeyecek.

1080p oyuncusuyum genelde hikayeli 4k oyunlar oynamıyorum hocam

hocam ille nvidia olsun diyorsanız nvidia tercih edin ama eğer marka fark etmez performansı o aralıkta olsun diyosanız 9070xt almanızı tavsiye ederim kalan paranızı da farklı değerlendirirsiniz

Kraö 5070 tş 80 vereceğine 82 ye5080 al kral en az arada %15 lik farj var

Geri