Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı?

bybabi

80+
Reaksiyon skoru
19
GTA 6 için PS5 Pro’ya geçmeyi düşünüyorum. Malum, son dönemde fiyatlar bayağı yükseldi. Bir kesim, “İmkânın varsa GTA 6’yı kesinlikle Pro’da oyna” diyor; diğer tarafta ise özellikle Digital Foundry gibi teknik analiz yapan kanallar, Pro’nun GTA 6’da beklenen farkı yaratmayabileceğini ve hatta 60 FPS konusunda hayal kırıklığı yaşanabileceğini söylüyor.

Bütçe açısından bir problemim yok, ama gereksiz yere konsol değiştirip sonunda “PS5’ten çok da farklı değilmiş” demek de istemiyorum.

Not: Fat kasa PS5'im var.

bir oyun için konsol alma mantığını hiç anlamadım hiç anlayamıycam, gta serisini hiç sevmedim bilmiyorum bu takıntıyı ama imkan varsa pc diz eninde sonunda pc ye çıkacak ve ps5 pro değil ps6 çıksa kaliteli bir pc de alacağın performans ve kaliteyi asla vermiycek.

Aynı ikileme düşmüştüm ve işin sonunda gerek olmadığına karar verdim. Slim yeterli gelir diye düşünerek pro almadım.

bir oyun için konsol alma mantığını hiç anlamadım hiç anlayamıycam, gta serisini hiç sevmedim bilmiyorum bu takıntıyı ama imkan varsa pc diz eninde sonunda pc ye çıkacak ve ps5 pro değil ps6 çıksa kaliteli bir pc de alacağın performans ve kaliteyi asla vermiycek.
Ya aslında sadece gta için ps5 pro'ya geçmek tabii ki mantıksız, uzun zamandır geçsem mi diye düşünüyordum gta biraz bahanesi olacak.

RDR2'yi PS4'te bitirmiş biriyim. Kendini oyuna kaptırınca FPS değerinin fazla önemli olmuyor özellikle bu tarz hikayeli oyunlarda. Ayrıca 30FPS vereceğini de düşünmüyorum PS5'te 45FPS civarı alırız. Kısacası hiç gerek yok bir PS5 parası daha vermeye.

RDR2'yi PS4'te bitirmiş biriyim. Kendini oyuna kaptırınca FPS değerinin fazla önemli olmuyor özellikle bu tarz hikayeli oyunlarda. Ayrıca 30FPS vereceğini de düşünmüyorum PS5'te 45FPS civarı alırız. Kısacası hiç gerek yok bir PS5 parası daha vermeye.

Ben de RDR2'yi oynuyorum şu an. Konsolda 30 FPS çok da göze batmıyor.

Hayatım boyunca 30 FPS oynadım. 7800 XT ve 7500F kullanıyorum 2 yıldır. İnan bana hikayeli oyunlarda 100-150 FPS önemsiz

Pro'da fiyatlar çok yükseldi sanırım değmeyecek fiyat farkını vermeye. Ps6 çıkana kadar bekleyeceğiz herhalde, ilk konsol olarak alsaydım pro mantıklı olabilir ama yükseltme için değmez

Konsoldaki 30 fps bilgisayardaki gibi olmuyor. Bende aynı ikilemde kalıp slim almıştım. Şuan hiç pişman değilim. Proyu almak da çok yeterli olmayacak, yanında güzel bir televizyon yada monitör de alman gerekecek. Evdeki televizyonun yüksek özellikli değilse çokta fark etmeyecek pro alman. Aynı performansı alacaksın. Tabi bu işler keyif mastürbasyonu, istiyorsan al içinde kalmasın pişman olma sonra.

Toplu tasimaya binmek varken araba almanin mantigini hic anlamadim hic alayamiycam. Metrobus , metro , marmaray , otobus vs varken ne yapacaksin degil mi arabayi ahah

Alacağı pc nin kaliteli olmasına gerek yok orta seviye her pc ps lerden iyi

GTA 6 için PS5 Pro’ya geçmeyi düşünüyorum. Malum, son dönemde fiyatlar bayağı yükseldi. Bir kesim, “İmkânın varsa GTA 6’yı kesinlikle Pro’da oyna” diyor; diğer tarafta ise özellikle Digital Foundry gibi teknik analiz yapan kanallar, Pro’nun GTA 6’da beklenen farkı yaratmayabileceğini ve hatta 60 FPS konusunda hayal kırıklığı yaşanabileceğini söylüyor.

Bütçe açısından bir problemim yok, ama gereksiz yere konsol değiştirip sonunda “PS5’ten çok da farklı değilmiş” demek de istemiyorum.

Not: Fat kasa PS5'im var.
Satabiliyorsan eger PS5 Pro al. Yorumlara bakma , geneli sacma sacma yorumlar yapmis. Bende konsol almayi dusunuyorum yeni XBOX Helios ciktigi zaman , artik PC kaldiramiyorum . Yok yeni ekran karti cikti , yeni islemci cikti , macun yenile , temizle vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,538
Üyeler
202,892
Son üye
emirakkurt
Geri