Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Kush

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
10000
Merhaba, kendime koltuk bakıyorum. İyi ofis koltuklarının da oyuncu koltuğu fiyatlarında olduğunu görünce oyuncu koltuğu almaya karar verdim. Oyuncu koltukları hakkında hiçbir fikrim yok. Bütçem her zaman ucuz olmasından yana, çok para harcamak istemiyorum :shy: ama kalite ne kadar fark ederse ona göre 10.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Şunu buldum ama Hawk koltukları bazı yerlerde çok yermişler. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Hawk Gaming Chair Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu

xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Siyah

xDrive 15 Lİ Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş

Bende var memnunum tavsiye ederim.

Bu attığımı da inceleyebilirsin arkadaş anlatmış.

Bende var memnunum tavsiye ederim.

Bu attığımı da inceleyebilirsin arkadaş anlatmış.

Diğerlerini hiç deneme fırsatınız oldu mu ya da bilginiz. Açıkcası daha önce hiç oyuncu koltuğuna oturmadım bile. Bugün mağazada Hawk Fab'a oturdum gerçekten kaliteli ve rahat hissettirdi ama çoğu kişi rahatlığının berbat olduğunu söylüyor. Hiç oturmadığımdan mı bana öyle geldi bilmiyorum o.O2. Bu 4'lü içindeki en kaliteli, rahat ve uzun ömürlü olanı almak istiyorum.

Diğerlerini hiç deneme fırsatınız oldu mu ya da bilginiz. Açıkcası daha önce hiç oyuncu koltuğuna oturmadım bile. Bugün mağazada Hawk Fab'a oturdum gerçekten kaliteli ve rahat hissettirdi ama çoğu kişi rahatlığının berbat olduğunu söylüyor. Hiç oturmadığımdan mı bana öyle geldi bilmiyorum o.O2. Bu 4'lü içindeki en kaliteli, rahat ve uzun ömürlü olanı almak istiyorum.
Andromeda denedim o baya iyiydi onun haricinde hawk future denedim oda rahattı , başka denediğim koltuk olmadı tamamen yorumlara dayanarak titanseat aldım bende . Diğerleri hakkında yorum yapacak olursak toryum ile ilgili çok yorum görmedim ben açıkcası , fab v3 değilde v4 üzerinden baya şikayet vardı büyük ihtimal v3 alt sürüm olduğu için o da kötü olacaktır diye düşünüyorum , 15li plus ise yarı yarıya oynayan bir koltuk bir kesim çok överken bir kesim çok gömüyorum onu bende bilmiyorum :D

XDrive 15 linin de yorumları fena değildi hocam ayrıca acele etmeyin amazonda 5000 500 kupon gelirse bu ürünlerde geçerli oluyor

Bu markaya denk geldim nasıl acaba fiyatıda uygun kalitesi nasıldır metal ayak dökme sünger diyor

Ekler

• 1788779595115.webp
    1788779595115.webp
    41.7 KB · Hit: 52
Merhaba, kendime koltuk bakıyorum. İyi ofis koltuklarının da oyuncu koltuğu fiyatlarında olduğunu görünce oyuncu koltuğu almaya karar verdim. Oyuncu koltukları hakkında hiçbir fikrim yok. Bütçem her zaman ucuz olmasından yana, çok para harcamak istemiyorum :shy: ama kalite ne kadar fark ederse ona göre 10.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Şunu buldum ama Hawk koltukları bazı yerlerde çok yermişler. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Hawk Gaming Chair Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu

xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Siyah

xDrive 15 Lİ Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawk-gaming-chair-fame-kumas-fiyati,632022378.html Kanka bunun gold olanını kullanıyorum dibne kadar memnunum kesinlikle alabilirsin eğer bütçen 10k ya çıkabiliyorsa.

bu model fab serisinden daha yumuşak süngerlere mi sahip?
Hocam fab serisini bilmiyorum kullanmadım hiç fakat bu koltuktaki sünger ne sert ne yumuşak. Oturduğunda kendini fazla hissettiren bir sünger değil ayrıca internetten bakınca fark ettim zaten her iki model de benzer süngeri kullanıyormuş. Ben koltuğun büyüklüğü rahatlığı mobilitesi ve malzeme kalitesinden dolayı önerdim.

Hocam fab serisini bilmiyorum kullanmadım hiç fakat bu koltuktaki sünger ne sert ne yumuşak. Oturduğunda kendini fazla hissettiren bir sünger değil ayrıca internetten bakınca fark ettim zaten her iki model de benzer süngeri kullanıyormuş. Ben koltuğun büyüklüğü rahatlığı mobilitesi ve malzeme kalitesinden dolayı önerdim.
evet bakınca benim baktığım titanseat beast modeliyle pek bir farkı yok gibi görünüyor. İkisi arasında bilgisi olan var mı hangisi iyidir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri