❌İndirim Bitti! 225 TL - Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,054
Bu 2 katlı ama kalitesi fena değil

SEPETTEİNDİ50 kodunu sepette uygulayın.

SEPETTEİNDİ50 kodu hepsiburada 250 TL 'ye 50 TL indirim yapıyor elektronik ve bilgisayar parçaları hariç.

WhatsApp Image 2026-09-08 at 09.50.14.webp

2 katlı diyor dikkat.
Ekonomik falan vardı aynı marka. İki koli sipariş etmiştim, sorunca 3 katlı demişlerdi. Gelen pakette 2 katlı yazınca iki koliyi iade ettim. Ekonomik seri gibiyse kullanılmaz evde falan. Su görünce dağılıyordu. İş yeri için alan olabilir.

6 agustosda 3 adetini 680 liraya almısım acıp kullanamadım daha cok var evde ama 2 katlı oldugunu bilsem almazdım yorumları iyi diye almıstım
sofia güzel memnunum

2 katlı diyor dikkat.
Ekonomik falan vardı aynı marka. İki koli sipariş etmiştim, sorunca 3 katlı demişlerdi. Gelen pakette 2 katlı yazınca iki koliyi iade ettim. Ekonomik seri gibiyse kullanılmaz evde falan. İş yeri için alan olabilir.
Yazdım hocam zaten 2 katlı diye 3 tane almıştım daha önce kalitesi fena değil bunun

Hic uygun degil acikcasi. Tanesi 5,62'ye geliyor ve 2 katli. Marketlerde bile bu fiyata 3 katli aliniyo

bende önceki indirimlerde aldım hep solo dolabın üstünde duruyor pişman oldum eski kalitesi yok familia bakın derim indirimde.

Denemek icin daha önce almistim solo 2 katliyı. Ve bence familiadan daha iyi. artık familia almayacağım. Hem yaprak sayısı düşmüş hem de 3 katlı diyor ama solo 2 katlı (bambu katkılı) ondan daha iyi. Fiyat güzel alınır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri