Pxn V10 Pro Vs Logitech G29 Vs Thrustmaster T300 Rs Gt – Hangisi

ZhouF

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kendime bir direksiyon seti almayı planlıyorum fakat 3 farklı model arasında kararsız kaldım:

PXN V10 Pro
Logitech G29
Thrustmaster T300 RS GT

Genellikle Assetto Corsa, ETS2, Beamng, LFS gibi simülasyon ve yarış oyunları oynayacağım.

Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim? Malzeme kalitesi, hissiyat (Force Feedback), kronik sorunlar ve F/P açısından hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Bu modelleri kullanan veya tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Direct Drive olduğu için PXN V10 Pro almalısın. G29 dişli, T300 ise kayışlı sisteme sahip. İki sistem de Direct Drive'a göre dezavantajlara sahip. Dolayısıyla V10 Pro varken bu iki set seçenek bile olmamalı.

Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kendime bir direksiyon seti almayı planlıyorum fakat 3 farklı model arasında kararsız kaldım:

PXN V10 Pro
Logitech G29
Thrustmaster T300 RS GT

Genellikle Assetto Corsa, ETS2, Beamng, LFS gibi simülasyon ve yarış oyunları oynayacağım.

Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim? Malzeme kalitesi, hissiyat (Force Feedback), kronik sorunlar ve F/P açısından hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Bu modelleri kullanan veya tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
g29 kullandım çok yapmacık his sıfırına 20k vermeyi bırak ikinci eli bile gözümde 10 12 bin etmez thrustmasterlarda gereksiz pahalı en makul bunlardan pxn v10 ultra bu arada baya temiz alınıp aciliyetten hemen satanlar var onları kovalarsan sıfır ayarında 16 17 ye moza r3 alırsın

Merhaba arkadaşlar,

PXN V10 Pro
Logitech G29
Thrustmaster T300 RS GT

Dostum ben yaklaşık 2 senedir simülasyonlarda yarışıyorum ve birbirinden farklı çok direksiyon seti kullandım. Mozasından PXN'ine, Logitech'ine kadar birçoğunu iRacing, Assetto Corsa Competizione gibi simülasyonlarda denedim ve çok net bir şekilde PXN V10 Pro yerine Moza R3 veya bütçen yetiyorsa R5 & R5 Pro öneririm. Neden olarak ürün ve yazılım kalitesi derim. Büyük ihtimalle benim mesajımı yanıtlayıp Moza'nın ısınmasına laf edenlerde olur. Sen gidipte uzun saatler boyunca yüksek FFB değerlerinde kullanmadığın sürece ve gidipte elini o direksiyon basesine değdirmediğin sürece sana bir etkisi olmaz ısınmanın.

Isınma sonucunda yaşayacağın tek şey profesyonel simülasyonlarda FFB kaybı olur, onuda e-spor seviyesinde yapmıyorsan emin ol etkilenmezsin hissetmezsin bile.

Merhaba arkadaşlar,

PXN V10 Pro
Logitech G29
Thrustmaster T300 RS GT

Hocam Thrustmaster T300 RS GT kullanıyorum memnunum sessiz kayışlı hissiyat güzel Direct Drive geçmeyi düşünüyorum aradaki fiyat farkına değermi emin değilim moza r5 ya da thrustmaster t598 bakıyorum bunlara bi göz at istersen

Hocam Thrustmaster T300 RS GT kullanıyorum memnunum sessiz kayışlı hissiyat güzel Direct Drive geçmeyi düşünüyorum aradaki fiyat farkına değermi emin değilim moza r5 ya da thrustmaster t598 bakıyorum bunlara bi göz at istersen
Direct drive geçmeye kesinlikle değer alacağın keyifi kesinlikle artırır. Eğer yarış simülasyonlarıyla uğraşıyorsan önceliği pedallara vermeni öneririm

Direct drive geçmeye kesinlikle değer alacağın keyifi kesinlikle artırır. Eğer yarış simülasyonlarıyla uğraşıyorsan önceliği pedallara vermeni öneririm
Thrustmaster T300 RS GT elimden çıkartmam lazım hocam bakalım geçebilirim heyecanlıyım :)

Thrustmaster T300 RS GT elimden çıkartmam lazım hocam bakalım geçebilirim heyecanlıyım :)
Piyasası ne durumda bilmiyorum, g29lar falan ikinci elde inanılmaz hızlı satılıyor. Şimdiden hayırlı olsun, R5 Pro öneririm, sıfırı resmi satıcıda R5 ile aynı diye biliyorum.

Piyasası ne durumda bilmiyorum, g29lar falan ikinci elde inanılmaz hızlı satılıyor. Şimdiden hayırlı olsun, R5 Pro öneririm, sıfırı resmi satıcıda R5 ile aynı diye biliyorum.
teşekkürler hocam thrustmaster t598 nasıldır acaba bilginiz var mı

teşekkürler hocam thrustmaster t598 nasıldır acaba bilginiz var mı
Aynı takımda yarıştığım bir arkadaşımda vardı bu set deneme fırsatım olmadı ama teknik özellikler olarak baya iyi bence. Gecikmesi vb. düşük gözüküyor. Tabi fiyatı ilk arattığımda 40.000TL çıktı gerçekten fiyatı bu mudur bilmem ama eğer fiyat bu seviyelerdeyse yinede Moza R3 & R5 öneririm.

Bu set bildiğim kadarıyla dişli ve kayışlı sistemden ve hatta klasik direct drive'dan daha farklı bir sistem kullanıyor, hissiyatını falan hiç bilmiyorum ama üzmez bence alınırsa. Temiz ve uyguna bir ikinci el bulunursa değerlendirilebilir. 5nm Fazlasıyla yeter eğerki bu işi profesyonel olarak yapmayacaksan

Aynı takımda yarıştığım bir arkadaşımda vardı bu set deneme fırsatım olmadı ama teknik özellikler olarak baya iyi bence. Gecikmesi vb. düşük gözüküyor. Tabi fiyatı ilk arattığımda 40.000TL çıktı gerçekten fiyatı bu mudur bilmem ama eğer fiyat bu seviyelerdeyse yinede Moza R3 & R5 öneririm.

Bu set bildiğim kadarıyla dişli ve kayışlı sistemden ve hatta klasik direct drive'dan daha farklı bir sistem kullanıyor, hissiyatını falan hiç bilmiyorum ama üzmez bence alınırsa. Temiz ve uyguna bir ikinci el bulunursa değerlendirilebilir. 5nm Fazlasıyla yeter eğerki bu işi profesyonel olarak yapmayacaksan
teşekkurler hocam sanırım moza r5 alacağım

Kardeşim istediği için ona hediye almıştım. Thrustmaster t248 istemişti o zaman. Hibrit bir sistemi var, aslında kullanımı da güzel de gene bir dd yerini tutmaz. İmkan varsa kesinlikle dd tercih et. Sigma profilden kendime bir kokpit yaparsam ben de dd bir set alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,511
Üyeler
203,174
Son üye
mhamza06
Geri