🔥İndirim Nextstar Ye-55ıdg11 55"4k Ultra Hd Google Miniled TV 25.999 TL

Quality Control :D annadım hocam ama iade edebildiğimiz için sıkıntı yaratmaz bence ve f/p olarak en iyi tv bunun üstü iffalcon onunda 50inç fiyatı bununla.

Quality Control :D annadım hocam ama iade edebildiğimiz için sıkıntı yaratmaz bence ve f/p olarak en iyi tv bunun üstü iffalcon onunda 50inç fiyatı bununla.
Geçen vatan paraf kartla 27 bine tcl miniled vardı valla 55”, bu tv 20 binin altına düşmediği sürece bence sıcak fırsat değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 144hzdi, taş gibi işlemcisi vardı

Geçen vatan paraf kartla 27 bine tcl miniled vardı valla 55”, bu tv 20 binin altına düşmediği sürece bence sıcak fırsat değil.

Onu ben kaçırdım işte yoksa alıcaktım.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse

aktif piyasaya bakilir eskiye bakarak bisi denmez bana göre

Onu ben kaçırdım işte yoksa alıcaktım.
Dediğim gibi sabrederseniz düşer. 65 inç modeli hemen bitti 35 bindi. Bende almıştım taksit yapmadım diye iptal ettim 65 inç modeli üzülerek. Ben bu konudaki fiyatın fırsat olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum. Next yanlış bir konumda fiyat olarak. Benim almam için normal fiyatını lansman fiyatına çekmeleri lazım.

aktif piyasaya bakilir eskiye bakarak bisi denmez bana göre
Eski dediğin :D 3 gün öncesi. Aktif daha ucuzu yok diye sorunlu bir tvye 26 bin verin o halde sizi tutan yok. Alacak olanlara fikir olması açısından kendi fikrimi yazdım.

Dediğim gibi sabrederseniz düşer. 65 inç modeli hemen bitti 35 bindi. Bende almıştım taksit yapmadım diye iptal ettim 65 inç modeli üzülerek. Ben bu konudaki fiyatın fırsat olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum. Next yanlış bir konumda fiyat olarak. Benim almam için normal fiyatını lansman fiyatına çekmeleri lazım.

Eski dediğin :D 3 gün öncesi. Aktif daha ucuzu yok diye sorunlu bir tvye 26 bin verin o halde sizi tutan yok. Alacak olanlara fikir olması açısından kendi fikrimi yazdım.
Senin iptal ettiğin TV'yi bekledim düşerse çekecektim düşmedi , sonra fiyatlar tak yukarıda :D

tv icin kullanilcaksa 144hz in hic bi faydasi yok ps icinde farki yok he pc baglayip kullancak kisiye faydasi olur ama gene sacma ppi 80 civari gozu agritir 144 hz tv amaciyla sacma kalir her turlu pc icinse zaten tv alinmamali 49 inc monitorler daha mantikli kalmakta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,473
Üyeler
203,153
Son üye
batuhnby
Geri