Leonidax 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,368 Reaksiyon skoru 1,660 8 Eylül 2026 #1 Arkadaşlar merhaba aktif olarak kulaklığım yok o yüzden bu ikisi arasında seçim yapıcam. Genel olarak basslı şarkıları ve ancye aşırı önem veren birisiyim sizce hangisi bana daha uygun olur ?
Arkadaşlar merhaba aktif olarak kulaklığım yok o yüzden bu ikisi arasında seçim yapıcam. Genel olarak basslı şarkıları ve ancye aşırı önem veren birisiyim sizce hangisi bana daha uygun olur ?
Y YusufYony 80+ Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 13 8 Eylül 2026 #2 redmi buds 6 pro kullaniyorum anc si mukemmel 8 pro daha iyidir tasarimlarida yaklasik ayni 6 pro ile huawei hakkinda fikrim yok
redmi buds 6 pro kullaniyorum anc si mukemmel 8 pro daha iyidir tasarimlarida yaklasik ayni 6 pro ile huawei hakkinda fikrim yok
Leonidax 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,368 Reaksiyon skoru 1,660 8 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 YusufYony yazmış: redmi buds 6 pro kullaniyorum anc si mukemmel 8 pro daha iyidir tasarimlarida yaklasik ayni 6 pro ile huawei hakkinda fikrim yok Devamı için tıklayın... Aynen bendede redmi buds 5 pro vardı garantiye gönderdim mecburi o yüzden bilemedim redmi 8 nasıl acaba diye
YusufYony yazmış: redmi buds 6 pro kullaniyorum anc si mukemmel 8 pro daha iyidir tasarimlarida yaklasik ayni 6 pro ile huawei hakkinda fikrim yok Devamı için tıklayın... Aynen bendede redmi buds 5 pro vardı garantiye gönderdim mecburi o yüzden bilemedim redmi 8 nasıl acaba diye
Y YusufYony 80+ Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 13 8 Eylül 2026 #4 xiaominin tasarimida daha iyi bence