- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2.0 3.0 sıfıra geçtiler tam ne olur bilmiyorum ama haklı olabilirlerHatta water cooling sistemlerinin rezilliğinden bahsediyolardı reddit'de. gerileme bile var sanırım soğutma konusunda
Hocam 2.0 3.0 sıfıra geçtiler tam ne olur bilmiyorum ama haklı olabilirlerHatta water cooling sistemlerinin rezilliğinden bahsediyolardı reddit'de. gerileme bile var sanırım soğutma konusunda
Eğer bildiğim GSM ise öyle bir ürün yoktur hocam, o kişiye ben de yazdım; elden sattık dedi. Bana hiç inandırıcı gelmemişti. Aramıştım hatta kısık sesle konuşan bir arkadaş açmıştıHocam ortalama 1 hafta önce İzmir'de bir GSM dükkanı satıyordu favorilere almıştım ama 1-2 gün içinde satılıp daha üst fiyattan ilana koyulmuş olması çok muhtemel
Oled ise başka alternatif çok az Samsung yazılımını seviyor iseniz direk yokTab S11 Plus ile mutluyum (evet kazık ama kutusundan kalem çıktı beleş)
Olabilir hocam ama güvenilir şekilde 20k ları gördüğüne eminimEğer bildiğim GSM ise öyle bir ürün yoktur hocam, o kişiye ben de yazdım; elden sattık dedi. Bana hiç inandırıcı gelmemişti. Aramıştım hatta kısık sesle konuşan bir arkadaş açmıştı
Hocam şahsen ben xiaomiyi çok severim baya bir optimizasyonda bir sıkıntı var deniyor ne olur bilmem aktif olarak Xiaomi Pad 8 pro kullanıyorum optimizasyon sorunları oyunlarda hissediliyoXiaomi Pad Mini almaya gidicez yapcak bi şey yok
Taş çatlasa 35-36'ya satılması gereken bir tablet astra 2, bakalım. Xiaomi'ye gidecekmiş meğer paraOlabilir hocam ama güvenilir şekilde 20k şarkı gördüğüne eminim
Pad 8 Pro iade ettim ben. İade etme sebebim benim unitte sol üstte ciddi ips glow vardı, hani ciddi ciddi.Olabilir hocam ama güvenilir şekilde 20k şarkı gördüğüne eminim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şahsen ben xiaomiyi çok severim baya bir optimizasyonda bir sıkıntı var deniyor ne olur bilmem aktif olarak Xiaomi Pad 8 pro kullanıyorum optimizasyon sorunları oyunlarda hissediliyo
Doğrudur hocam çaprazlardan bakınca çok belli oluyor ama yapacak bir şey yok yurtdışı tanıdık varsa 40k ya çözersiniz Astra 2 yiTaş çatlasa 35-36'ya satılması gereken bir tablet astra 2, bakalım. Xiaomi'ye gidecekmiş meğer para
Pad 8 Pro iade ettim ben. İade etme sebebim benim unitte sol üstte ciddi ips glow vardı, hani ciddi ciddi.
mini aletlerde ips glow hissedilmiyor çünkü panel ufak, homojen dağılıyor baya.
3.2K olunca ve renk konusunda zengin bir panel olunca; siyah renkler dışı OLED eksiği de hissettirmez.
650CD parlaklık, misler gibi.
Ayni şeyi diğer markalar da yapıyor yoga tab 30 kusurden çıktı 17 ye indi samsunglar da aynı sekilMerhaba arkadaşlar direk konuya girelim Redmagic Astra 2 7 Eylül itibariyle ülkemizde ön satışa çıktı buraya kadar güzel her şey olayın kötüleştiği yere gelelim cihaz çıktıktan 10-15 dakika sonra site kullanıma kapatılıyor kapatılmadan önce fiyatı 50k idi site bugün benim gördüğüm kadarıyla yeniden açılınca fiyat 48k ya çekilmiş o kadar linçten sonra normal.d Şuan ön sipariş indirimi ile 46.500 yanında bide adaptörü falan filan var.Cihaz kesinlikle bu paraları hak etmiyor yurt dışında vergiler + kar marjı konularak 700 dolara satılan cihaz Türkiye'ye gelince 1000 dolar oluyor bunun matematiksel olarak olması imkansız tabletlere sadece yüzde 20 KDV uygulanıyor başka bir vergisi yok oda 840 dolar yapar nereden geliyor bu 150 dolar esktradan acaba? Tabletin genel olarak Türk inceleme kanallarında yorumları kötü fanboyları hariç
Kısaca özet:
Redmagicin Türkiye ekibi bilmiyorum ama inanılmaz amatörler berbat bir iş çıkardılar ne diye sorucak olursanız cihazı çıkartıp 10 dakika sonra kaldırıp hiçbir şey yokmuş gibi yeninden paylaştılar üstelik ben bunun birazda bilinçli yapılabileceğine inanıyorum fiyata gelen tepkiyi ölçüp biraz daha azaltıp yeniden yayınladılar insanın aklıyla dalga geçiyorlar.Sözde yerel fiyatlandırma yapan bir frima ama Türkiye'ye gelince unutmuşlar bu politikalarını herhalde şu anlık tam bir fiyasko olarak ilerliyorlar umarım bu yazdıklarımızı dikkete alıp kendilerine bir çeki düzen verirler.
(Distribütör ilemi alaklı redmagic ilemi alakalı tam bilmiyorum olaylar ama sanırım fiyatı distribütör ile alakalı redmagicin acilen Türkiye distribütörüne sert bir uyarı çekmesi lazım)
Sonuç:
Bence şuan boykot edilmeli sırf inovasyon yapıyoruz diye adam keklemeye çalışıyorlar durum kısaca şuan bunu gösteriyor fiyatları böyle devam ederse boykot bile uygulanabilecek seviyedeler.Yani gerçekten Astra 1 ile arasında 25-30k fiyat farkını hak ediyormu tabikide hak etmiyor eğer illa ben alıcam diyorsanız Astra 1 alın astra 2 fiyaskosundan uzak durun.Şuan umarım gerekli yerler bizi okur dinler yada bize bir açıklama yapar.
(Fanboyları gelmesin feci linçlerim)
Fanboylara Ve Kıt Akıllılara Duyuru:
Aklınız varsa bu cihazı almayın benim özel bir durumum var diyorsanız orasını bilemem...
Hocam bu marka çok az stok getiriyor değil stok bitince direk getirmiyor denicek kadar az ondan dolayı karaborsaya düşüyo tabi bir istisna yaşanabilirAyni şeyi diğer markalar da yapıyor yoga tab 30 kusurden çıktı 16 ya indi samsunglar da aynı sekil
Muhtemelen 2 3 aya fiyatı dengelenir
Hocam neden düşmeyeceğini belirttim bakın isterseniz bide 900 dolar etmeyeceğine yüzde 100 eminim yani distribütör kaynaklı bir sorun bence kar marjını dehşet yüksek tutmuş sert bir uyarı çekilmeliBeklediğimden fazla fiyata çıktı fakat çıkarttıkları fiyat MSRP fiyata bakıldığında Türkiye için uçuk seviyede pahalı değil. MSRP olarak 749 dolar belirlenmiş. vergi dahil 900 dolar yapsa 43-44K arası yapması gerekir. Yine de ilk modele göre fazlasıyla pahalı olması dolar bazında bile saçma bir durum. Eğer ki piyasada tutmazsa 6-7 Ayda 500 dolar seviyelerine ineceğini düşünüyorum.
Maks kampanya ile falan 38 e iner diye düşünüyorumHocam bu marka çok az stok getiriyor değil stok bitince direk getirmiyor denicek kadar az ondan dolayı karaborsaya düşüyo tabi bir istisna yaşanabilir
Hocam neden düşmeyeceğini belirttim bakın isterseniz
Hocam yorumunuz yanlış yurt dışında ön sipariş fiyatı 750 dolar değil 700 dolar tr de 1000 küsür dolar ve sizin dediğiniz fiyatlara asla inmeyecek ve bu tablet sadece oyun için kıyas yapabileceğiniz bir tablet yokMaks kampanya ile falan 38 e iner diye düşünüyorum
Hatta 42 44 olsa adil fiyat derim eğer yurtdışında 750 dolar civarındaysa
Zaten TR de içinde iyi kötü işlemci olan oled tablet fiyatları 40 dan başlıyor maalesef üstüne işlemci farkı var bu cihazda
Açıkçası diğer markaların TR fiyatıyla kıyaslarsak fiyata uygun bile denir kurumsallar bu ara fena zam yapti
Maks dedim zaten yoksa ben de ineceğini sanmam adaptörü çıkarsak 45 e falan denk geliyor bence değer (trdeki cihazlar ile kıyaslarsak)Hocam yorumunuz yanlış yurt dışında ön sipariş fiyatı 750 dolar değil 700 dolar tr de 1000 küsür dolar ve sizin dediğiniz fiyatlara asla inmeyecek ve bu tablet sadece oyun için kıyas yapabileceğiniz bir tablet yok