- Konu Sahibi Konu Sahibi
NATO kafa NATO mermer sana bir şey açıklama gereksinimi bile duymuyorumMaks dedim zaten yoksa ben de ineceğini sanmam adaptörü çıkarsak 45 e falan denk geliyor bence değer (trdeki cihazlar ile kıyaslarsak)
NATO kafa NATO mermer sana bir şey açıklama gereksinimi bile duymuyorumMaks dedim zaten yoksa ben de ineceğini sanmam adaptörü çıkarsak 45 e falan denk geliyor bence değer (trdeki cihazlar ile kıyaslarsak)
Kaça gelsin dostum 30 da adamlar 2m puanlı IPS ekran sattığı piyasada 40 altına oled 8 elite 5 li tablet satarlar mi senceNATO kafa NATO mermer
Tamam dostum one plus pad 4 bak bakalım bi gelipte IPS deme bana amaKaça gelsin dostum 30 da adamlar 2m puanlı IPS ekran sattığı piyasada 40 altına oled 8 elite 5 li tablet satarlar mi sence
Piyasaya göre uygun diyoruz zaten
Hayır 44 e satiliyor o da sanki 40 altına satılıyor gibi yazmışsın ben de 40 altina satarlar mi yazmışım zaten neyi kanıtladın simdi önce yazdığımı okuTamam dostum one plus pad 4 bak bakalım bi gelipte IPS deme bana ama
Tumam kardeşim off oyunlar +999 fbs antutu 7 milyon offffff çok iyiiiii 3 yıl ömrümüz var tablet nedir bilmeyiz insanları deli ederiz cahiliz abiHayır 44 e satiliyor o da sanki 40 altına satılıyor gibi yazmışsın
Ekran büyüklüğü harici de Astra alınır zateb
Benimde beklediğim bir cihazdı haterı olduk yapcak bir şey yok .d cihaza karşı çokta bir şeyim yok fiyatı fiyaskoBeklediğim bi cihazdı 50kdan satarsa artık beklemicem
Çok bir vakit geçirmedim ama ben farketmemiştim. İyi ki iade etmişim. Güzel aletti gerçi ya. Altta saydığım sorunlar olmasa yazılımına da bir şekil alırşırdım. Gerçi çok sade o yönden. Samsung'da arayüzü özelleştirmek için çok oyuncak varXiaomi Pad 8 pro kullanıyorum optimizasyon sorunları oyunlarda hissediliyo
Ben de Pad 8 pro iade ettimPad 8 Pro iade ettim ben.
Başka neyi karşılaştıralım olm ruhani enerjisine falan mı bakalım bi firt çek de kendine gel burada antutu diyen de yok 40 altına salmazlar dedik 44k ya satılan tablet attın daha yazdığını okumayı bilmiyor karşısındakine cahil diyorTumam kardeşim off oyunlar +999 fbs antutu 7 milyon offffff çok iyiiiii 3 yıl ömrümüz var tablet nedir bilmeyiz insanları deli ederiz cahiliz abi
Tamam kardeşim senin aynı kulvarda olmayan tabletleri karşılaştırıyoruz sen ne olsun istiyorsun sen gidip o Astran ile ders çalışabilirmisin film dizi izlemek için kullanabilirmisin cevabını bekliyorumBaşka neyi karşılaştıralım olm ruhani enerjisine falan mı bakalım bi firt çek de kendine gel burada antutu diyen de yok 40 altına salmazlar dedik 44k ya satılan tablet attın daha yazdığını okumayı bilmiyor karşısındakine cahil diyor
Yazılımı kötü cihaz şu Xiaomi biraz önem verse en fp tabletlerden olucakta Xiaomi işteÇok bir vakit geçirmedim ama ben farketmemiştim. İyi ki iade etmişim. Güzel aletti gerçi ya. Altta saydığım sorunlar olmasa yazılımına da bir şekil alırşırdım. Gerçi çok sade o yönden. Samsung'da arayüzü özelleştirmek için çok oyuncak var.
Ben de Pad 8 pro iade ettim. Ön sipariş ile almıştım. Kalem+klavye 32 bindi. Lakin Samsung galaxy tab s7'den geçince yazılımını sevemedim. Birkaç hata da çok gözüme çarptı( Dikey uygulamalar oto döndürme kapalıyken ve tableti yatay kullanırken yatay açılıyordu. Bildirimler oyunda arkası saydam olarak geliyordu. Çoklu pencere uygulaması açınca yerini bir dahaki sefer açmada hatırlamıyordu vs.).
Geçen Vatan Bilgisayar 25 bine Tab S11 256gb satınca aldım geçtim. Sevmediğim bir tablet aslında ama seçeneğim kalmadı.
başka android tablet kalmadı ki hocam. bir tek xiaomi kaldı sanırım onu da hiç görmedim. alan ya samsung yada apple alıyor. bazı anarşistler de huawei honor falan alıyorOLED ekran istiyorsan çok alternatifin yok ki. Ya honor magic pad 2, ya samsung tab s'ler ya huawei matepad pro 12'ler ya da redmagic zaten
Hem karşılaştırma diyorsun hem de yorumun devamında iki tableti karşılaştırıyorsun kafa bomboşTamam kardeşim senin aynı kulvarda olmayan tabletleri karşılaştırıyoruz sen ne olsun istiyorsun sen gidip o Astran ile ders çalışabilirmisin film dizi izlemek için kullanabilirmisin cevabını bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılımı kötü cihaz şu Xiaomi biraz önem verse en fp tabletlerden olucakta Xiaomi işte
Yok hepsi zam yedi f/p bi yoga tab kaldı honorun stoklar bitti samsunglar da uzaya cikti ikiye katladibaşka android tablet kalmadı ki hocam. bir tek xiaomi kaldı sanırım onu da hiç görmedim. alan ya samsung yada apple alıyor. bazı anarşistler de huawei honor falan alıyor
bende tab s9 ultra var ilk aldığımda elimde s20 fe vardı güncellemesi bitmişti yazılımları aynı olsun diye tableti güncellemiyordum. şuan elimde s25 var aldığım gibi tableti güncelledim tabi oneui7 bi 6 ay sonra gelmişti. bendeki de böyle bir takıntı ikisinin yazılımı ve görünüşü vs aynı olsun istiyorum.Çok bir vakit geçirmedim ama ben farketmemiştim. İyi ki iade etmişim. Güzel aletti gerçi ya. Altta saydığım sorunlar olmasa yazılımına da bir şekil alırşırdım. Gerçi çok sade o yönden. Samsung'da arayüzü özelleştirmek için çok oyuncak var.
Ben de Pad 8 pro iade ettim. Ön sipariş ile almıştım. Kalem+klavye 32 bindi. Lakin Samsung galaxy tab s7'den geçince yazılımını sevemedim. Birkaç hata da çok gözüme çarptı( Dikey uygulamalar oto döndürme kapalıyken ve tableti yatay kullanırken yatay açılıyordu. Bildirimler oyunda arkası saydam olarak geliyordu. Çoklu pencere uygulaması açınca yerini bir dahaki sefer açmada hatırlamıyordu vs.).
Geçen Vatan Bilgisayar 25 bine Tab S11 256gb satınca aldım geçtim. Sevmediğim bir tablet aslında ama seçeneğim kalmadı.