Gitmeden kilit al kesinlikle, terlik al, havlu al bunlar kritik şeyler. Bir de gidince kötü anların olabilir. Buna biraz sabredersen alışmaya başlarsın. Gerisine orada karar ver. Kurutmaya kıyafet atma, ütü gerrkebilir bazılarında zaten varmış sanırım.kyk ya yerleştim hangi eşyaları almalıyım liste veya tek tek yazarmısınız ve kalan arkadaşlardan tavsiyeler var mıdır??
Çelik asma kilit. Normal kilitleri profesyonel şekil de 10 saniyede çıakroyor. Askılık . Termos. Kendine ait çarşaf. Havlu. Bunalrı kesin Alman lazımkyk ya yerleştim hangi eşyaları almalıyım liste veya tek tek yazarmısınız ve kalan arkadaşlardan tavsiyeler var mıdır??
kale yada yale kilit alabilir zaten 100tlye kilit olması akıl kârı değil döner 150tl yaÇelik asma kilit. Normal kilitleri profesyonel şekil de 10 saniyede çıakroyor. Askılık . Termos. Kendine ait çarşaf. Havlu. Bunalrı kesin Alman lazım
Valla yetim demezler varını yoğun gider. Değer verdiğin eşyalar varsa kaliteli bir şey al derim.kale yada yale kilit alabilir zaten 100tlye kilit olması akıl kârı değil döner 150tl ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
havlu al hızlı kuruyan olsun
askı
oda için terlik
tuvalet için terlik
3lü priz
çamaşır kirli torbası yada bu kumaş poşetlerden al
ranzalıysa bu başucu organizerlerinden al keçe şeklinde olanlar
bu seyahat tipi saklama kapları oluyor diş fırçası için plastik onlardan al
ben elektrikli sıcak su torbasıda aldım şart değil 200tlydi bence değer
başka önerin varsa bende açığım bu sene kalacağım ilk defa bakalım ev tutana kadar 1-2 ay galiba
ben normalde insanlara çok güvenen biriyim kilit falan takarken utanırım onların çalacağını düşündüğümü düşünürler diye ama alacağım mecburValla yetim demezler varını yoğun gider. Değer verdiğin eşyalar varsa kaliteli bir şey al derim.
bende biliyon muben normalde insanlara çok güvenen biriyim kilit falan takarken utanırım onların çalacağını düşündüğümü düşünürler diye ama alacağım mecbur
ranzalıkale yada yale kilit alabilir zaten 100tlye kilit olması akıl kârı değil döner 150tl ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
havlu al hızlı kuruyan olsun
askı
oda için terlik
tuvalet için terlik
3lü priz
çamaşır kirli torbası yada bu kumaş poşetlerden al
ranzalıysa bu başucu organizerlerinden al keçe şeklinde olanlar
bu seyahat tipi saklama kapları oluyor diş fırçası için plastik onlardan al
ben elektrikli sıcak su torbasıda aldım şart değil 200tlydi bence değer
başka önerin varsa bende açığım bu sene kalacağım ilk defa bakalım ev tutana kadar 1-2 ay galiba