🔥İndirim Letoon Erkek Trekkıng Bot Bağcıklı Nkt07 513 TL

ben sadece letoon giyiyorum 1 bot 2 ayakkabım bar botu çok sağlam ayakkabılarda o kadar hafif ki giyidiğini hissetmiyorsun ben kalitesini iyi buluyorum ama bu modeli hiç denemedim markanın kötü olmadığını söyleyebilirim sadece

Yagmurda 1-2 saat ayagimizda olsa su aliyor mu hocam?

Arkadaşlar ben de 3 rengi var giyemiyorum. Çoğu insanın ayağında...Soğuk havada ve iyi yağmurda karda giyilmez. Mevsim geçisinde giyebilirsiniz. Calısırken bağ bahçe işinde giyebilirsiniz. Sonuç olarak şık giyim için uygun değil, umursamıyorsanız uygun.

Evet gondiklendiğimin farkındayım kovulmak için bende ustayı gondikliyorum. Birde dün müşteriye yanımda palavra sıkıyor ben hemen hemen elemanımla aynı kazanıyorum diyor
şef bunu diyorsa uzaklaş bu klasik yalan ben de sanayide çalışıyorum eski iş yerim bunu diyordu adam en son mercedes araba aldı kapının önüne çektiği gün arabayı gittim. Dipnot: Eğer iyi meslek öğreniyorsan anladığım kadarı ile orada çıraksın o zaman katlan mesleğini öğren ama bir şey öğrenmiyor sadece gelip gidip amelelik yapıyorsan ilk dediğim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı bota sahibim beyler kışın önden biraz su alıyor maalesef evden işe işten eve giden birisiyim ama ayakkabının teki önden su alıyor yani o yüzden bot olmasına rağmen bastığım yere dikkat ediyorum fazla sulu kar veya yağmurlu ise oraya girmiyorum ve birde botun teki parmağıma vuruyor bu da belki benim ayak yapımdan dolayı olabilir. Lakinn bu fiyata alternatifide yok.

Son düzenleme:
şef bunu diyorsa uzaklaş bu klasik yalan ben de sanayide çalışıyorum eski iş yerim bunu diyordu adam en son mercedes araba aldı kapının önüne çektiği gün arabayı gittim. Dipnot: Eğer iyi meslek öğreniyorsan anladığım kadarı ile orada çıraksın o zaman katlan mesleğini öğren ama bir şey öğrenmiyor sadece gelip gidip amelelik yapıyorsan ilk dediğim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı bota sahibim beyler kışın önden biraz su alıyor maalesef evden işe işten eve giden birisiyim ama ayakkabının teki önden su alıyor yani o yüzden bot olmasına rağmen bastığım yere dikkat ediyorum fazla sulu kar veya yağmurlu ise oraya girmiyorum ve birde botun teki parmağıma vuruyor bu da belki benim ayak yapımdan dolayı olabilir. Lakinn bu fiyata alternatifide yok.
Ben aslında üniversite başlayana kadar zaman geçirmek harçlık biriktirmek amaçlı girmiştim işe bu hafta da işten çıkacam. Haftalığım 5000 tl. Meslek öğrenmek amaçlı girmedim işe. Ustam iyi kazanıyor kazandığını bana söylüyorda. Gittiğimiz bir arızada cok küçük derz çekmek kadar ufak bir iş olmadığı sürece min 4k alıyor. Mesela şimdi bir kafenin önüne tezgah yapılacakmış biz sadece su tesisatini çekecez. Yarım günlük iş 18k fiyat verdi ustam. Benim aylığım ediyor neredeyse. Simdi ben okula başlayınca yeni çırak gelecek 2 hafta ustaya dedim ben işi birakayim yeni ciragin gelsin bir türlü bıraktırmadi. Sen okula başlayınca gelecek çırak dedi daha hala çalışıyorum. Sebebi benim kara kaşıma kara gözüme değil, yerime gelecek eleman muhtemelen benden 2 kat fazla para alacak. Usta tanıdık diye katlanıyorum işte. Bu arada bu parayi kabul edecek kadar küçük değilim 21 yaşındayım ama işte çok kolay kabullendim ihtiyacım olmadığı halde

Geri