Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Xiaomi pad 8'den sonra çok soğudum sanırım xiaomi'den.

Olay şu, gönlümde astra var ama bu ay 9070XT alacağım; çok açılacağım. Bir de xiaomi'ye 20k verirsem sıkışık olacak.

Eğer bu üstte bahsettiğim ipad mini gen 6'yı 6 bine alırsam acaba sonraki aya kadar idare eder ve zararsız kendini gelecek ay sattırır mı diye düşünüyorum

ekleme: pc'yi tablete yansıtırken ki moonlight'da OLED ekran DÜNYALAR kadar fark yaratıyor. Astra'ların ekranı 1000 nit'lik OLED'ler. Uçurum olur arasında xiaomi ile.
Pad 8 in neyi kötüydü merak ettim yazılımini mi begenmedin
Yani ben olsam 6k 2 3 yıllık cihaz alacagima ikinci el pad mini de bakardım 14 civarına 2 ilan var şuan yine aldığın fiyata rahat satarsın yeni ilanlara bakarsan talep yogun
Kalite farkını net hissettirir çünkü

Pad 8 in neyi kötüydü merak ettim yazılımini mi begenmedin
Yani ben olsam 6k 2 3 yıllık cihaz alacagima ikinci el pad mini de bakardım 14 civarına 2 ilan var şuan
Kalite farkını net hissettirir çünkü
3* ilan var. 15.01 olan satmış, kaldırmayı unutmuş, 14 olan sadece bilecik içi elden ve 15.250'ye satan yorumlara "yoohhh" falan yazan bir çocuk.

İnanın baktım ahahaha.

pad 8'de inanılmaz bir ips glow ve light bleed vardı. Ayrıca battery drain sorunu yaşadım.

3* ilan var. 15.01 olan satmış, kaldırmayı unutmuş, 14 olan sadece bilecik içi elden ve 15.250'ye satan yorumlara "yoohhh" falan yazan bir çocuk.

İnanın baktım ahahaha.

pad 8'de inanılmaz bir ips glow ve light bleed vardı. Ayrıca battery drain sorunu yaşadım.
Ankara ilanını 14250 ye nakit çözersin bence :D
İkinci el sağlamsa ederi 15k zaten

Vallaha tablet sağlamsa isterse uzaylı satsın bana fark etmez
Satıcı ve üslubu önemli ya, bu uslupta birisinin ilanda verdiği bilgileri de sorgularım ben. Ankara'da olsam; elden alsam tamam. Ama antalya'dan o riske girmem 1-2 bin lira için.

Ya ben de öyle diyordum, bilgisayarım arıza yaptı bir ara. Tekrar toplamam o ayda sıkışıktım 1 ay sürdü. O süreçte tabletle takıldım hep. Tabletten online oyunlar falan indirdim rpg tarzı. Emulatöre falan giriştim.

Yahu dedim, bilgisayar kullanmak hamallıkmış meğer; NE BU KEYİF BEEE, UZANIYORUM, OYUN OYNUYORUM, NE BU KEYİF NE!
Reis tamamda Bu laptop+tablet olan 2'si bir arada cihazlarda 40-50K onlardan almak yien daha mantikli o tableti almaktan ayrica o tablet zaten oyun odakliysa onun yerine Nintendo veya steamdeck veya Asus veya lenovo deckleri vs almak daha mantikli bence ozelliklede Nintendo switch 2 baya iyi

Sonra PC'yi toplayınca unuttum tableti.
:kekw::kekw::kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam enayi demeyelim de insanların kendi parası.

Bir laf var fakirler zenginlerin ne kadar zengin olduğunu bilmiyorlar. harbiden siz zengin görmediniz :)

ha gidip son ve tek parasını da 50bine bir tablete gömmemeli insan.
ya hocam zaten zengin olana lafim yok zengin adam gidip kendine bir araba alip o arabayla aksiyon filmindeymis gibi kulalnarak parcalayabilir vs. buna laf etmem mesela arabayi bosa cop etti falan demem ama bu cihazi alan cogu kisi bence ortalama insanlar yani mesela ben aylik 80-120K kazanan adami zengin oalrak gormem maddi durumu iyi biri olarak gorurum bu devirde yani muhendis vs. dir mesela o adamin 40-50K vermesi sacma ama mesela aylik 300K geliri olan biriyse adam icin tirnak kiri olur o alsin ona lafim yok

Ayrica Iphone 80-120K arasi bir telefon ama askeri maasli insanlar biel hatta ozelliklede kizlar (tabi herkes degil) surekli en son modeli ciktiginda aliyor daha 17 nin taksidini odemeyip 18'e gecenler var hocam simdi mesela onalar enayi degilde nedir

Reis tamamda Bu laptop+tablet olan 2'si bir arada cihazlarda 40-50K onlardan almak yien daha mantikli o tableti almaktan ayrica o tablet zaten oyun odakliysa onun yerine Nintendo veya steamdeck veya Asus veya lenovo deckleri vs almak daha mantikli bence ozelliklede Nintendo switch 2 baya iyi

:kekw::kekw::kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya hocam zaten zengin olana lafim yok zengin adam gidip kendine bir araba alip o arabayla aksiyon filmindeymis gibi kulalnarak parcalayabilir vs. buna laf etmem mesela arabayi bosa cop etti falan demem ama bu cihazi alan cogu kisi bence ortalama insanlar yani mesela ben aylik 80-120K kazanan adami zengin oalrak gormem maddi durumu iyi biri olarak gorurum bu devirde yani muhendis vs. dir mesela o adamin 40-50K vermesi sacma ama mesela aylik 300K geliri olan biriyse adam icin tirnak kiri olur o alsin ona lafim yok

Ayrica Iphone 80-120K arasi bir telefon ama askeri maasli insanlar biel hatta ozelliklede kizlar (tabi herkes degil) surekli en son modeli ciktiginda aliyor daha 17 nin taksidini odemeyip 18'e gecenler var hocam simdi mesela onalar enayi degilde nedir

hocam ben bahsettiğiniz ikinci gruptaki insanlardan sayılırım ama bana göre de bir telefona 50binden fazla para verilmez. tablete de 50binden fazla para verilmez.

evindeki elektroniğe mobilyaya bilmem neye harca paraları ama tablet 50k filan ne bileyim. bende astra 1 var 25mi 30k ya mı ne aldım. alıp oynadığım 5 defa filandır. daha çok iş için kullanıyorum.

Bu ülkede hiçbişeyin fiyatı düşmüyo ki, şu çıksın da şu insin diye bi' şey yok. Astra'ları 28'den sattılar sıfır halde. Şu an sarı sitede en kötü haldeki astra 30k
Abartma istersen samsung' lar xiaomi ler düşüyor. Hattan yeni çıkanlar bile çabuk düşüyor

Abartma istersen samsung' lar xiaomi ler düşüyor. Hattan yeni çıkanlar bile çabuk düşüyor
Ne zaman düşmüş bunlar ya? Samsung Tab S9 daha 5 ay önce 33 liraya satılıyordu S11 39'a satılırken. Xiaomi Pad 8 serisi gelince Pad 7'lerin fiyatı mı düştü? Hayır.

Neye göre söylediniz bunu? Senelerdir piyasayı takip ederim, hiç şahit olmadım dediğinize. Samsung için imkansız. Xiaomi bazen yanlış fiyat segmentine konumlandırılmış bir ürün koyunca ve satmayınca bunu yapabiliyor ki bunu Xiaomi Pad Mini için yaptı. Ancak bu bir istisna.

Siz ülkedeki baskılanan doların gerçek değerini biliyor musunuz? Sayıya yansıyan %10, gerçek oran %20-30.

Siz bir ürünün fiyatı düşünce ekonomi düzeliyor sanıyorsunuz sanırım. Sıra ona gelene kadar yaklaşık bir 15 tane daha parametre var.

Ha ama olabilir, canım yurdum insanı; 2 sene önce çıkmış modelin fiyatı %20 düşedursun, fiyat düştü diye seviniyor. Ama o 2 senelik cihazı yurtdışında adam 3 kavanoz balın yanına hediye eder halde oluyor, eskimiş seri sayıyor.

Geri