AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

Yok hocam. Bulunmuyor.

Son zamlardan sonra; en kötü 9070XT şu an 44 bin lira. Vatan 2 haftadır indireme de sokmadı; sokarsa da zaten yine giriş modellerini sokup en fazla 38 39'a satabilir.

Nitro 9070XT ise şu an 59 bine çıktı. Stoğu zaten çok azdı.

Baskılanan enflasyon + amd'nin toplam %20 zammı sonrası hayal o paralar artık.

Sahibindene bakın. En kötü 9070XT Nitro'ya 45 lira fiyat girmişler ve 41-42 den inmiyorlar. 39'a elden gerçekten şu an belki büyük fırsat değil ama optimum bir durum.
hocam kurbanın olayım 44 bin dedgin ürünü 9 taksit yada 6 taksit alıyorsun kutulu faturalı üstüne oyun hediyeli ilk açan sen olucaksın 39 bin tl ne olursa olsun isterse uzay üssü olsun etmez o para çünkü 2.el kutu açılmış garanti başkası adına işlenmiş fatura başkası adına ve sen 39 bin tl nakit paranı baglıyorsun aradaki makas fark aşırı az deyecek bir fark degil deymesi için farkın 8 bin tl üstü olması lazım 4-5 bin için agız eymeye deymez

hocam kurbanın olayım 44 bin dedgin ürünü 9 taksit yada 6 taskit alıyorsun kutulu faturalı üstüne oyun hediyeli ilk açan sen olucaksın 39 bin tl ne olursa olsun isterse uzay üssü olsun etmez o para çünkü 2.el kutu açılmış garanti başkası adına işlenmiş fatura başkası adına ve sen 39 bin tl nakit paranı baglıyorsun aradaki makas fark aşırı az deyecek bir fark degil deymesi için farkın 8 bin tl üstü olması lazım 4-5 bin için agız eymeye deymez
Size göre her 9070XT aynı hocam. Ama fark 4-5 bin lira değil; nitro iyi zamanında bile 50 bine satıldı.

Taksit olması benim için fark etmiyor, nakit alıyorum her zaman. Fatura başkası adına işlemesinin de bir zararı yok; garanti aynı garanti.

Hani konu burada 2 karttan birisini seçmek. 44 bine gidip en kötü 9070xt'ye 5 lira vermeyi tartışmak değil ki.

Kullandığım hiçbir ekran kartında giriş seviyesi modelleri tercih etmiyorum çünkü.

7900xtx nin saf gücte biraz daha iyi olması ve fazladan vrami olması dışında 9070xt ye karşı avantajlı olduğu yer yok 9070xt alırdım

Geçen ay 30k fiyata 9070xt pulse bulmuştum beyaz ikinci el olarak tabi.

bir yanda garantili olan var iken ki 9070 lerin illaki kibar satıcılarıda vardır diğer yanda; garantisiz, kondisyon sıfır, adı altında muhtemelen 3 yaşındaki haliyle yorgun karta almayı düşünmek.
işin kötü tarafı 6 ay evvel 9070xt i 35 e almıştım. çok zamlanmış. tabi nitrosu değil pulseyi almıştım.

birde sizden ; %45 fanda 60 gpu-86 hotspot ve vram... bu söylemi duyunca çok cahil hissettim bir an kendimi. bendede aynı kart var, kullanıyorum da. yazdığınız şey ne oluyor tam olarak.

ayrıca 9070xt kötü bir kart olmasada, zaman zaman oyunlar anlamsız şekilde çöküyor. en az 5-6 kez başımıza geldi. daha önce invidia kullanıyordum hiç oyun durduk yere siyah ekrana girip çökme olmazdı. fiyatları aynı olsa amd tercih etmeyebilirim bir daha. tamamen duygusal sebepler.

35 liraya - 7900xtx sapphire nitro, güvenlik bantlı, %30 fanda 65 gpu-81 hotspot ve vram'ler 86, garantisiz, kondisyon sıfır, kutulu
39 liraya - 9070xt sapphire nitro, güvenlik bantlı, %45 fanda 60 gpu-86 hotspot ve vram'ler 75, 9 ay daha garantili, kondisyon sıfır, kutulu

9070xt'nin sahibi saygısız birisi, 7900xtx'in sahibi çok iyi birisi.

Hangisini alırdınız? Ayrıca 7900XTX'in oyun performansı en son sürücülerle %10-20 arası daha iyi. +24gb vram'i var.

7900XTX hala AMD nin en iyi kartı sayılır.

35 liraya - 7900xtx sapphire nitro, güvenlik bantlı, %30 fanda 65 gpu-81 hotspot ve vram'ler 86, garantisiz, kondisyon sıfır, kutulu
39 liraya - 9070xt sapphire nitro, güvenlik bantlı, %45 fanda 60 gpu-86 hotspot ve vram'ler 75, 9 ay daha garantili, kondisyon sıfır, kutulu

9070xt'nin sahibi saygısız birisi, 7900xtx'in sahibi çok iyi birisi.

Hangisini alırdınız? Ayrıca 7900XTX'in oyun performansı en son sürücülerle %10-20 arası daha iyi. +24gb vram'i var.

7900xtx+24gb vrami de olsa, 9070xt güncel teknoloji. Biraz daha pazarlık payı varsa 9070xt(nitro) alırdım. Yada biraz daha birikim yapıp sıfır düz 9070xt alırıdım.(kampanya vs..) Tabi karttan senin beklentin önemli. Umarım gönlünce olur. Saygılar..

4k veya simülasyon vr falan düşünülüyorsa vram yüzünden xtx yoksa 70xt. Vr da biraz niş kaçıyor o yüzden onlarla işiniz olacağını zannetmiyorum 9070xt daha yakındır size.

Herkese teşekkürler, 9070XT'yi alacağım. 9 ay garanti, elden alma fırsatı, AV1'deki encode performansı ve kablo gizleme yapısı daha cazip geldi.

Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Size göre her 9070XT aynı hocam. Ama fark 4-5 bin lira değil; nitro iyi zamanında bile 50 bine satıldı.

Taksit olması benim için fark etmiyor, nakit alıyorum her zaman. Fatura başkası adına işlemesinin de bir zararı yok; garanti aynı garanti.

Hani konu burada 2 karttan birisini seçmek. 44 bine gidip en kötü 9070xt'ye 5 lira vermeyi tartışmak değil ki.

Kullandığım hiçbir ekran kartında giriş seviyesi modelleri tercih etmiyorum çünkü.
yanlış mantık h.o şimdiden

Ahahahaha, AV1 encoding lazım oldu; sattım geçen gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Furmark'da FPS'i nasıl gözlemleyelim ki hocam, furmark FPS konusunda çok oynak bir test. Kafasına göre bazen .950mv bazen .990mv çekiyor.

Ama elbette, garantili ürün almak bana yakın geliyor satıcısı gıcık birisi olsa da

fiyattan bağımsız söylüyorum amdnin 1080ti’ı kesinlikle 7900xtxdir

5000 ilk numuneler
6000 ilk rt çekirdekleri ve eski nesil artık
7900xtx ise 9070xtin arkasındaki gizli kahraman. 5000 serisinde de gene nvidianın o dönem rtx 2070 ve 2060 ına rakip olmuşlardı bugünde 5070ti’ına rakip oldular anca.

7000 serisi high endde rekabet ettikleri son gpu nesliydi

9080xt çıkar mı bilinmez 9090xt çıkarmı bilinmez. Amd high end gpu rekabetinden de çekildiğine göre?

7900xtx bence iyi kart.

Nitro+ soğutmalı mı yoksa vapor-x soğutmalı mı? Vapor-x kovalardım ben hocam

Edit: almışsın zaten hayırlı olsun görmedim son mesajı 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,585
Üyeler
202,906
Son üye
ekocey