iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

ipadlerden haber var mı aira tasarım ve ekran güncellemesi diyorlardı
ipad eylül lansmanından bir süre sonra geliyor genelde ilk ve sonbahar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanırım alanlardan biride sensin bu kadar içerlediğine göre yeğenim ıphone işim olmaz takipte etmem herkes senin gibi marka hastası değil hangi gün hangi saat hangi dakika çıkacak diye.
Benim telefonum var niye bu fahiş haraç sistemine para kazandırmak için yenisini alayım, ben yurtdışından alıcam alırsam

17 o kadar başarılı telefonduki bu sene düz 18 yerine “iphone air 2” getireceklermiş düz 18 niyetine. 18 pronun satışlarına gölge getirir çünkü 17 çok başarılı telefon oldu. Düz 18 yapmamaları tamamen “çakallık”

Yani apple şuanda “düz” iphone modelinin fişini çekti çekecek…

Air2 ne ya zaten ilk iphone air kamerasıydı mono hoparlörüydü vs ne kötüydü 😤👎

sonunda “e” takısı olan modeller zaten “düz” modellerin baya baya kırpılmış hali. 18e diye “düz 18 ahanda bu” demeyin yanılırsınız 👍

17 o kadar başarılı telefonduki bu sene düz 18 yerine “iphone air 2” getireceklermiş düz 18 niyetine. 18 pronun satışlarına gölge getirir çünkü 17 çok başarılı telefon oldu. Düz 18 yapmamaları tamamen “çakallık”

Yani apple şuanda “düz” iphone modelinin fişini çekti çekecek…

Air2 ne ya zaten ilk iphone air kamerasıydı mono hoparlörüydü vs ne kötüydü 😤👎

17e ve 18e gibi telefonlardan bahsetmiyorum bile…
Düz kesin gelir, Apple yıllardır en çok düz model satıyor dünya genelinde. Düzler söylentilere paralel şekilde 18e ile aynı lansmanda tanıtılır.

Bordo renge bayıldım, biraz zaman geçsin japonyadan söyletirim.

Aaaa bugün 9'u lansmanı unuttum. Neler varmış dur bakayım. Bu fiyatlar da öh yani artık gerçekten absürt olmaya başladı.

Duo 230k'dan satışa çıktı;

Alıntıyı görüntüle

18 serisi ise;
iPhone 18 Pro• 256 GB - 137.999 TL• 512 GB - 154.999 TL• 1 TB - 188.999 TL• 2 TB - 243.999 TL
iPhone 18 Pro Max:• 256 GB - 149.999 TL• 512 GB - 166.999 TL• 1 TB - 200.999 TL• 2 TB - 255.999 TL

Alıntıyı görüntüle

Yeni aipods'da geldi;

Alıntıyı görüntüle

Watch 12 ise 28k'dan;

Alıntıyı görüntüle
18 pro max de256gb den 2tb yükseltince 100k para alıyorlar la oha 100kya 10 tane taşınabilir 1tb ssd alırım daha iyi la

Geri