iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

17 pro hala satıştayken alacaklar alsın arada kayda değer bir fark yok bence.

Overrated ama 18pm alırız inşallah 17 alamadık iphonun köpeği olmaya devam

Düz kesin gelir, Apple yıllardır en çok düz model satıyor dünya genelinde.

Apple bu her türlü çakallığı beklerim hocam. Düz bence getirmeyecekler artık. Ürün gamı kısalınca maliyet düşer çünkü herkes zorunlu gidecek ona

Bugün otomobil markalarının çoğunda artık “2 paket” var. Başka paket yok mesela

18e gelirse zaten “e” takısı olan telefonlar “düz” yerine geçemez. Hiç böyle olmadı çünkü. 17e ile düz 17 arasındaki fark ortada

Ben 15 pro kullanıyodum güzel telefon hala tadı damağımda 14’e dönmüştüm ama sonra fark ettimki 15 proda napıyosam 14 de de aynısını yapıyorum. Yani 15 pronun hakkını veremiyomuşum zaten 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır. İphone duo ayağımı yerden kesmeyecek acil bişey olduğunda sonuç olarak 🤣

Apple bu her türlü çakallığı beklerim hocam. Düz bence getirmeyecekler artık. Ürün gamı kısalınca maliyet düşer çünkü herkes zorunlu gidecek ona

Bugün otomobil markalarının çoğunda artık “2 paket” var. Başka paket yok mesela

18e gelirse zaten “e” takısı olan telefonlar “düz” yerine geçemez. Hiç böyle olmadı çünkü. 17e ile düz 17 arasındaki fark ortada

Ben 15 pro kullanıyodum güzel telefon hala tadı damağımda 14’e dönmüştüm ama sonra fark ettimki 15 proda napıyosam 14 de de aynısını yapıyorum. Yani 15 pronun hakkını veremiyomuşum zaten 😁

Alınır. İphone duo ayağımı yerden kesmeyecek acil bişey olduğunda sonuç olarak 🤣
Düzün gelmemesinin en ufak ihtimali yok, sadece yeni düz modelleri ortalama 6 ay geç çıkararak “yeni özelliklere erken erişmek istiyorsan Pro al” stratejisi yapıyorlar. Zaten bayadır MacBook için yapıyorlar benzerini önce Pro çıkıyor Air baya geç çıkıyor, demek ki istedikleri gibi sonuç aldılar geç çıkarma işinden…

Oooo şimdiden farklı rengi almak için mağaza önünde kamplar kurulmustur

17-18
Screenshot_11.webp

vallaha ben 2 aylık 2.el 66kya aldığım iphone 17im ile mutluyum inşallah bir dahaki telefonumun avrupa birliğinden olması dileğiyle

bide bu değiştirilebilir batarya nooldu hani

vallaha ben 2 aylık 2.el 66kya aldığım iphone 17im ile mutluyum inşallah bir dahaki telefonumun avrupa birliğinden olması dileğiyle

bide bu değiştirilebilir batarya nooldu hani
Bomboş muhabbet o piyasadaki telefonların çoğu istedikleri kurallara uyup muaf kalıyor zaten

Geri