Air lansmanı bahar aylarında oluyor şuan çıkmaz.ipadlerden haber var mı aira tasarım ve ekran güncellemesi diyorlardı
Air lansmanı bahar aylarında oluyor şuan çıkmaz.ipadlerden haber var mı aira tasarım ve ekran güncellemesi diyorlardı
40 bin mahlık telefonlar var 25bine fln knk 1 hafta çıkarıır onlar onlardan alabilirsin3 gün şarjı çıkartsa verilir ya
proyla karıştırdım o zaman. teşekkürlerAir lansmanı bahar aylarında oluyor şuan çıkmaz.
Modelli araba alıyoduk o zamanhala alabilirsin gibi duruyor
Düz kesin gelir, Apple yıllardır en çok düz model satıyor dünya genelinde.
hala alabilirsin gibi duruyor
Düzün gelmemesinin en ufak ihtimali yok, sadece yeni düz modelleri ortalama 6 ay geç çıkararak “yeni özelliklere erken erişmek istiyorsan Pro al” stratejisi yapıyorlar. Zaten bayadır MacBook için yapıyorlar benzerini önce Pro çıkıyor Air baya geç çıkıyor, demek ki istedikleri gibi sonuç aldılar geç çıkarma işinden…Apple bu her türlü çakallığı beklerim hocam. Düz bence getirmeyecekler artık. Ürün gamı kısalınca maliyet düşer çünkü herkes zorunlu gidecek ona
Bugün otomobil markalarının çoğunda artık “2 paket” var. Başka paket yok mesela
18e gelirse zaten “e” takısı olan telefonlar “düz” yerine geçemez. Hiç böyle olmadı çünkü. 17e ile düz 17 arasındaki fark ortada
Ben 15 pro kullanıyodum güzel telefon hala tadı damağımda 14’e dönmüştüm ama sonra fark ettimki 15 proda napıyosam 14 de de aynısını yapıyorum. Yani 15 pronun hakkını veremiyomuşum zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır. İphone duo ayağımı yerden kesmeyecek acil bişey olduğunda sonuç olarak![]()
Ben 1 ay önceden dedim ama 17 Pro alacaklar gümüş alsın yenisi çıkınca 18 Pro dersiniz diyeOooo şimdiden farklı rengi almak için mağaza önünde kamplar kurulmustur
Bomboş muhabbet o piyasadaki telefonların çoğu istedikleri kurallara uyup muaf kalıyor zatenvallaha ben 2 aylık 2.el 66kya aldığım iphone 17im ile mutluyum inşallah bir dahaki telefonumun avrupa birliğinden olması dileğiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide bu değiştirilebilir batarya nooldu hani