Öneri 100 Bin TL Bütçeye Laptop Önerisi

Emorhan

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
100000
Çok laptop markalarına aşina değilim. Önerilerinizi almak isterim.

Memnunsanız bende bunu düşünüyorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ramı arttırırıs sonrasında 100 k ya alabilecegimin en iyisini alim diom
Laptop alma amacınız ne hocam? İşlemci odaklı işler için mi alıyorsunuz yoksa hikaye oyunları vs mi? Atılan iki laptopun da birbirine göre artı ve eksileri var hangi özellikler sizin öncelik ona göre almanız önemli.

Laptop alma amacınız ne hocam? İşlemci odaklı işler için mi alıyorsunuz yoksa hikaye oyunları vs mi? Atılan iki laptopun da birbirine göre artı ve eksileri var hangi özellikler sizin öncelik ona göre almanız önemli.
Hocam hikayeli oyunlar oynarım valoda oynarım.

Memnunsanız bende bunu düşünüyorun

Hocam ramı arttırırıs sonrasında 100 k ya alabilecegimin en iyisini alim diom
12gb vram istiyorsan ve taksitlerle 100k'nın biraz üstüne çıkabilirsen gayet alınır, öneririm. Aynı laptopu aldım 1-2 haftadır baya iyi akıyor.

bu acerın düz nitro serisi v olandan bahsetmiyorum düz seride niye 5060 ya da 5050 yok üretilmiyo mu distribütör mü getirmiyor 5070 e ihtiyacım yok kasa güncellemek için geçmek istiyorum

Yerinde olsam ikinci el 64GB ram'li 4090 falan alırdım. Sıfır istiyorsan atılan 5070 Tİ F/P kullanıcıları memnun.

acer laptopun ekran kartı wattı kaç yani şeyi merak ediyorum kısık mı yoksa normal laptopda olması gereken 5070tı wattı mı var

acer laptopun ekran kartı wattı kaç yani şeyi merak ediyorum kısık mı yoksa normal laptopda olması gereken 5070tı wattı mı var
115 watt heralde normalde 140 watt oluyor

Yerinde olsam ikinci el 64GB ram'li 4090 falan alırdım. Sıfır istiyorsan atılan 5070 Tİ F/P kullanıcıları memnun.
Taksitli bişey olsun diye. Birde en güncel ekran kartı olsun diye düşünüyom.

bu acerın düz nitro serisi v olandan bahsetmiyorum düz seride niye 5060 ya da 5050 yok üretilmiyo mu distribütör mü getirmiyor 5070 e ihtiyacım yok kasa güncellemek için geçmek istiyorum
Ne dediğini anlamadım hocam

Geri