Airpods 5 Vs Airpods Pro 3

Uraz Batu

80+
Reaksiyon skoru
82
Selamlar dün apple lansmanında tanıtılan airpods 5ten sonra aklım karıştı

Benim için silikon kulaklık olup olmaması farketmiyor

Arasındaki farklar benim gözümde vaaoov değil ama yinede bir bilene danışmakta fayda var

Karşılaştırma farklarının görsellerini bırakıyorum

Sizce hangisi alınır

Ekler

• IMG_5222.webp
    IMG_5222.webp
    75.1 KB · Hit: 56
  • IMG_5223.webp
    IMG_5223.webp
    45.5 KB · Hit: 53
  • IMG_5224.webp
    IMG_5224.webp
    81 KB · Hit: 43
  • IMG_5225.webp
    IMG_5225.webp
    86.7 KB · Hit: 51
Pro 3 kullanıyorum gürültü engellemesi cidden tatmin edici ama 6.000 liraya almış olmasaydım alır mıydım bilmiyorum. Ben silikonsuz kulaklıkla rahat edemediğim için zamanında AirPods 4 hiç düşünmemiştim. Eğer senin böyle bir sıkıntın yoksa AirPods 5 alıp da geçebilirsin ama aralarında sadece 2 bin lira fark var. 12 bin liraya değecek bir gürültü engellemesi yok ama 2 bin liralık farka değecek bir gürültü engellemesinin olacağını düşünüyorum. Silikonlu olması hem dışarıdan hem de içeriden güzel bir yalıtım sağlıyor.

airpods pro 2 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır ve pro serisinin ucunun silikonlu olması dolayısı ile vereceği müzik kalitesi ve anc performansı olarak çok daha fazla tatmin edecektir. ve pro serilerinde daha gelişmiş özellikler vs var

Yakın fiyata bulursan kesinlikle Airpods 3 Pro.

Arasındaki farklar benim gözümde vaaoov değil ama yinede bir bilene danışmakta fayda var

Sizce hangisi alınır
Apple bile demiş.
Anc de pro 3.
Ses de aynilar.

Sizce hangisi alınır
AirPods 5 fiyatı abartı pahalı bence, ABD fiyatı güzel ona laf yok, eski nesille aynı fiyata çıkarmışlar ama geçen sene 5K ya aldım yav ben AirPods 4ü yani bu nasıl zam…

Bu kadar para vereceksen Pro al bence. Düzünü alacaksan da 6 ay kadar bekle fiyatı ciddi düşer onun.

Pro 3 kullanıyorum gürültü engellemesi cidden tatmin edici ama 6.000 liraya almış olmasaydım alır mıydım bilmiyorum. Ben silikonsuz kulaklıkla rahat edemediğim için zamanında AirPods 4 hiç düşünmemiştim. Eğer senin böyle bir sıkıntın yoksa AirPods 5 alıp da geçebilirsin ama aralarında sadece 2 bin lira fark var. 12 bin liraya değecek bir gürültü engellemesi yok ama 2 bin liralık farka değecek bir gürültü engellemesinin olacağını düşünüyorum. Silikonlu olması hem dışarıdan hem de içeriden güzel bir yalıtım sağlıyor.
hocam gürültü engellemesi bence 12 bin tl yi hak ediyor. airpods pro 2 bile bu kadar tatmin ediyorsa pro 3 çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Aktif pro 3 kullanıyorum. Çok memnunum. Diğer modeli kulağımı fena ağrıtıyor silikon hep daha konforlu, keza ANC'si mükemmel.

hocam gürültü engellemesi bence 12 bin tl yi hak ediyor. airpods pro 2 bile bu kadar tatmin ediyorsa pro 3 çok daha iyidir diye düşünüyorum.
Sanmıyorum ya bu fiyat skalasında bir sürü kulak üstü ve kulak içi seçenek varken illaki birkaç modelin gürültü engellemesi ya da sesi daha güzeldir. AirPods'un kazandığı yer kendi cihazlarıyla uyumlu çalışıp kolay kullanılabilir oluşu zaten. Bir de bazı insanlarda, ben dahil, bazı silikonlu kulaklıklarda hangi silikonu denersen dene bir süre kulağında yara yaptırıp anca alıştırıyorsun. Jabra Elite 3'te böyle bir sıkıntım yoktu ama AirPods Pro 3'te böyle bir dert çektim. İlk 1-1.5 ay falan kulağım yaraydı.

Hocam dün akşam mediamarkette 13.500tl idi az önce almak için girdiğim de 17.500 dü zam yapmışlar güvenilir link varsa alırım

Hocam dün akşam mediamarkette 13.500tl idi az önce almak için girdiğim de 17.500 dü zam yapmışlar güvenilir link varsa alırım

Trendyol'da da 1.000₺ indirim kuponu gösteriyordu ama belki kişiye özeldir, şu an göremiyorum. Peşin fiyata 6 taksit var yine de.

pttAVM'de de 12.000₺ ama o riske değmez valla :D Trendyol'dan alabilirsin. Fiyat farkını 2.000₺ olarak biliyordum, yanlış olmuş. 3.000 küsur diye düzelteyim.

7.000 TL'ye aldım ben. Bu sahibinden üzerinden midasın kullanıcılarına hediye ettiklerindendi. Orjinal ve garantili.

7.000 TL'ye aldım ben. Bu sahibinden üzerinden midasın kullanıcılarına hediye ettiklerindendi. Orjinal ve garantili.
O nasıl oluyor hocam ya hiç bilmiyorum onu yönlendirme şansın var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol'da da 1.000₺ indirim kuponu gösteriyordu ama belki kişiye özeldir, şu an göremiyorum. Peşin fiyata 6 taksit var yine de.

pttAVM'de de 12.000₺ ama o riske değmez valla :D Trendyol'dan alabilirsin. Fiyat farkını 2.000₺ olarak biliyordum, yanlış olmuş. 3.000 küsur diye düzelteyim.
Teşekkürler hocam o 1000tllik kupon görünmüyor bende de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,970
Üyeler
203,286
Son üye
erh_cnmat&geo
Geri