Yardım 9800x3d İçin Macun Lazım

üçü de bitmemiştir dibini sıyır hocam vardır belki :D mx6 daha iyi hem daha ucuz. tf7 katı olduğu için çabuk kuruyor falan yazmışlardı, para verilmez bence 2 gramı bile çok pahalı.
Cooler 2 senedir duruyor sanırım pert olmuştur o eski soğutucuyu kutusuna koyayım derken buldum evde başka açılmamışlar da var fakat bulamıyorum mx6 satıcısı da tam sahteci çıktı güvenilir bulabilir isem alırım tf7 de hiç kalmadı sanki 2 tane vardı ben kasayı temizlerken eniştem yardım edeyim demiş sağolsun tek seferde koca tüpü sıkmıştı 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cooler 2 senedir duruyor sanırım pert olmuştur o eski soğutucuyu kutusuna koyayım derken buldum evde başka açılmamışlar da var fakat bulamıyorum mx6 satıcısı da tam sahteci çıktı güvenilir bulabilir isem alırım tf7 de hiç kalmadı sanki 2 tane vardı ben kasayı temizlerken eniştem yardım edeyim demiş sağolsun tek seferde koca tüpü sıkmıştı 😂

orijinal mx6 alırsan en iyisi olur her şey iletkenlik katsayısı değil testler ortada zaten
Teknobiyotik satıyor 2 gram 310 tl sanırım sahte satmaz onlarda 😂

Son düzenleme:

Teknobiyotik satıyor 2 gram 310 tl sanırım sahte satmaz onlarda 😂
amazonda aşağı kısımdan satıcı değiştirebiliyorsun 300 ve 310 liraya satan da var teknobiyotik satıyor bir tanesini diğerini bilmiyorum. teknobiyotik güvenilir zaten alabilirsin

aynen

Merhaba arkadaşlar, ben Gemalmaz Bilgisayar'ın firma sahibiyim.

Konuda firmamız ve sattığımız Arctic ürünleri hakkında oluşan soru işaretine açıklık getirmek istedim. Gemalmaz Bilgisayar tarafından satışa sunulan Arctic ürünleri ithal ve orijinal ürünlerdir ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Arctic ürünlerinin piyasada sahte örneklerinin bulunabildiği yönündeki endişeyi anlayabiliyorum. Ancak yalnızca satıcının adına bakılarak bir ürünün sahte olabileceği sonucuna varılmasının doğru olmadığını düşünüyorum.

Ürünlerimizle ilgili herhangi bir soru işareti olan arkadaşlar ürün bilgilerini bizimle paylaşabilir. Gerekli kontroller ve ürünle ilgili bilgiler konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Gemalmaz Bilgisayar olarak bizim için en önemli konu müşterinin güvenidir. Bu nedenle ürünlerimiz hakkında oluşan soru işaretlerini açıkça cevaplamayı tercih ediyoruz.

Geri