- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cooler 2 senedir duruyor sanırım pert olmuştur o eski soğutucuyu kutusuna koyayım derken buldum evde başka açılmamışlar da var fakat bulamıyorum mx6 satıcısı da tam sahteci çıktı güvenilir bulabilir isem alırım tf7 de hiç kalmadı sanki 2 tane vardı ben kasayı temizlerken eniştem yardım edeyim demiş sağolsun tek seferde koca tüpü sıkmıştıüçü de bitmemiştir dibini sıyır hocam vardır belkimx6 daha iyi hem daha ucuz. tf7 katı olduğu için çabuk kuruyor falan yazmışlardı, para verilmez bence 2 gramı bile çok pahalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cooler 2 senedir duruyor sanırım pert olmuştur o eski soğutucuyu kutusuna koyayım derken buldum evde başka açılmamışlar da var fakat bulamıyorum mx6 satıcısı da tam sahteci çıktı güvenilir bulabilir isem alırım tf7 de hiç kalmadı sanki 2 tane vardı ben kasayı temizlerken eniştem yardım edeyim demiş sağolsun tek seferde koca tüpü sıkmıştı![]()
Teknobiyotik satıyor 2 gram 310 tl sanırım sahte satmaz onlardaorijinal mx6 alırsan en iyisi olur her şey iletkenlik katsayısı değil testler ortada zaten
Son düzenleme: