Düşük Sistem Gereksinimli Arkadaş ile Oynancak Oyun Önerisi

Knoxs

80+
Reaksiyon skoru
2
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bütçe
6
Arkadaşşaklar benim Sistemde
GT 730
Pentium G2010
8 GB ram
222 GB SSD ile oynaya bilirim arkadaşım ile (Oyun Steam de bedava olsa iyi olur)

Worms serisi, steamden bakabilirsin keyifli oyundur. Steam fiyatı da uygundu.

supermarket together ile redmatch 2 var bedava olarak aklımda ücretli olarakda portal 2, postal 2, left 4 dead 2, ets 2 var indirimde ets hariç hepsi 1 dolar altına düşüyor postal için mod kurmanız lazım portal 2 muazzam bi oyun bi deneyin bence birde eğer rp felan yapmayı seviyorsanız mta var steamde yok san andreası korsan indirmeniz lazım ama ben bu saydığım oyunların hepsini gt 630 da oynamıştım birde eğer paran olursa gta online a da bi göz atın keyifli oyun işlemcin yeter mi bilmiyorum

Düşük sistem gereksinimli arkadaş gözlerini falan kırpan ancak nefes için solunum cihazına bağlı arkadaş mı oluyor :). (Virgülü ihmal etmeyelim) Yani aklıma torque drift geliyor ancak o sistem hakkında bir şey demek zor. Yanlış hatırlamıyorsam ücretsizdi bence şansınızı deneyin.

Düşük sistem gereksinimli arkadaş gözlerini falan kırpan ancak nefes için solunum cihazına bağlı arkadaş mı oluyor :). (Virgülü ihmal etmeyelim) Yani aklıma torque drift geliyor ancak o sistem hakkında bir şey demek zor. Yanlış hatırlamıyorsam ücretsizdi bence şansınızı deneyin.
Ya nsksjskskdnxmxjdk çok iyiydi bak ve öneri için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelir knk niyw öylw dion mümkün her şey
Belki göz gezdirebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,076
Üyeler
203,057
Son üye