Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

yusuf7878

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,043
Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.

Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier vermek yerine mümkün olduğunca platform, OEM, topoloji, MOSFET/kontrolcüler, kapasitörler, korumalar, kablolar, fan, ripple-regülasyon, transient, hold-up gibi bulabildiğim verileri de tek yerde toplamaya çalıştım.

IRONScale Labs tarafında kendi yaptığım testler de var. Şu anda sitede sadece Green incelemesi ekli ama diğerleri de sonradan gelecek. Ana şema hazır olduğu için kalanlarda daha çok fotoğrafları düzenlemem gerekiyor. Şu ana kadar 4 PSU ve 7 telefon adaptörünü; ripple, regülasyon, sıcaklık ve çeşitli yük testleri dahil olmak üzere inceledim. Zamanla kendi testlerimi de artıracağım.

Bir de Alpha PSU Tavsiye Asistanı var ama özellikle belirteyim: şu an bayağı, hem de bayağı beta. Yani satın alma önerisi almak için kullanılmasını asla önermiyorum; daha çok sistemin nasıl çalıştığını denemek için koydum. Fiyatlandırma ve sıralama mantığını çözersem o zaman güvenin.

Site:

Eksik veri, yanlış fotoğraf, yanlış bileşen eşleşmesi veya saçma çalışan bir yer görürseniz yazarsanız sevinirim. Özellikle mobil tarafta farklı cihazlardan geri bildirim işime yarar.​

Son düzenleme:
Öne cikan güç kaynakları ve tümünü gör bir garip duruyor hocam.

1000075225.webp

Eline Sağlık dostum on numara yapmışın

Pc yi hallet de, mobil gelir yav, sağdan masaüstü aç seçerek yaparız

Pc yi hallet de, mobil gelir yav, sağdan masaüstü aç seçerek yaparız
PC'nin büyük bölümü halloldu da fotoğraflar sıkıntı. Tüm fotoğrafları elle eklemem gerekiyor. Otomatik çektirsem arka planı olanlar, yanlış olanlar falan derken daha da çorba oluyor.

Şu anda elimde heralde bi' 1500' yakın fotoğraf var. Hepsini bulmam, indirmem sonra arka planını kaldırmam ve düzgün şekilde modelin ismiyle düzenlemem lazım. Çok zaman alıyor bunlar.

1789066926413.webp

1789066965414.webp

PC'nin büyük bölümü halloldu da fotoğraflar sıkıntı. Tüm fotoğrafları elle eklemem gerekiyor. Otomatik çektirsem arka planı olanlar, yanlış olanlar falan derken daha da çorba oluyor.

Şu anda elimde heralde bi' 1500' yakın fotoğraf var. Hepsini bulmam, indirmem sonra arka planını kaldırmam ve düzgün şekilde modelin ismiyle düzenlemem lazım. Çok zaman alıyor bunlar.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Of of zaman alacak hocam zor iş. Yavaş yavaş yap hocam. Geç olsun güç olmasın. Bazen piyasada test edilmemiş modeller, bilinmeyen modeller oluyor. Böyle bir şey yapmanız herkesin çok işine yaracaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonra reklamda verirsiniz biraz geliri de olur, en kötü maliyeti karşılar diye düşünüyorum.

Emeğine sağlık. Başarılar. Direkt senin bu siteye paylaşmak lazım aslında, oradan bakıp model söylüyorduk eskiden emeğine yazık oluyordu artık bunu atarım tavsiye konularına.

Hocam temelde yapay zeka kullanmışsınız galiba yapmak için bu yapay zeka neden siyah yapıyor tüm siteleri anlamadım.

Geri