StrangerIX
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,618
Sağolasın hocam düzelmiş mobildeki indirim tagının şişmesi. Güzel gözüküyor şimdi.Düzelttim şimdi masaüstü görünümdeki sorunu.
Sağolasın hocam düzelmiş mobildeki indirim tagının şişmesi. Güzel gözüküyor şimdi.Düzelttim şimdi masaüstü görünümdeki sorunu.
Evet mantıklı umarım alışırız diyelim madem ama mesela konu dışıya geçtiğim zaman hala son yazanı görüyorum. Bence son mesajlar haricinde tüm sekmelerde konu sahibini görmeliyiz.Aslına bakılırsa eskisindeki mantık hatalıydı bundaki doğru. Fark ettiysen yeni mesajlara girdiğinde en son mesajı atanın profil fotoğrafı çıkıyor. Ama yeni konulara girdiğinde ise konu sahibinin profil fotoğrafı çıkıyor.
Taa Azerbaycandan gördüm abi.Şu an sıcak fırsatlar kategorisi görünmeyen üye var mı? (Elle ekleyenler hariç)
ne olur eski sürümü getirin çok kötu duruyor konu dışı sohbetler yok olmuşŞu an sıcak fırsatlar kategorisi görünmeyen üye var mı? (Elle ekleyenler hariç)
Sıcak fırsatlar değil orası trend konular kısmı. Sıcak fırsatlardaki bug devam ediyor demekki bunu çözmem lazım.Bende sıcak fırsatlar böyle
Forumun base halinde gözükmüyor sadece galiba. Yoksa elle manuel eklenince çalışıyor eskisi gibi.Sıcak fırsatlar değil orası trend konular kısmı. Sıcak fırsatlardaki bug devam ediyor demekki bunu çözmem lazım.
aslında şu tarafı iyi sıcak fırsatlar ın bütün geçmişine erişebilicez demek oluyor ama görünüş harbi kötü duruyor keşke eski tabloya bunu ekleselerdi , misal 15 tane görebiliyorduk daha fazlaya tıkladığımızda daha öncesinde erişebiliyoruzgünceleme ile birkaç moderatör gelse fena olmazAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle