Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Abi sen bir Heykırsın ya. Saniyeler içinde nasıl bozup düzeltiyorsun. Ben Linux ayarlarını 2 saat okumakla uğraşıyorum özelleştirmek için.

Şu an sıcak fırsatlar kategorisi görünmeyen üye var mı? (Elle ekleyenler hariç)

Aslına bakılırsa eskisindeki mantık hatalıydı bundaki doğru. Fark ettiysen yeni mesajlara girdiğinde en son mesajı atanın profil fotoğrafı çıkıyor. Ama yeni konulara girdiğinde ise konu sahibinin profil fotoğrafı çıkıyor.
Evet mantıklı umarım alışırız diyelim madem ama mesela konu dışıya geçtiğim zaman hala son yazanı görüyorum. Bence son mesajlar haricinde tüm sekmelerde konu sahibini görmeliyiz.

Şu an sıcak fırsatlar kategorisi görünmeyen üye var mı? (Elle ekleyenler hariç)
Taa Azerbaycandan gördüm abi.
Kategori ve tık seçeneği yerinde duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stock olarak sıcak fırsatlar yok ama eklemem lazım
mobildeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk başta 3 sponsor konu sabit.
Onlar sıcak fırsatlara aitse forum tıkırında.

Bende sıcak fırsatlar böyle

Ekler

• IMG_20260911_020152.webp
    IMG_20260911_020152.webp
    117.6 KB · Hit: 12
Eski versiyon daha şık gibiydi

Sıcak fırsatlar değil orası trend konular kısmı. Sıcak fırsatlardaki bug devam ediyor demekki bunu çözmem lazım.
Forumun base halinde gözükmüyor sadece galiba. Yoksa elle manuel eklenince çalışıyor eskisi gibi.

Benim gözüm şimdiden alıştı. Bence böyle daha iyi olmuş konu aralarındaki uzunlamasına çizgiler ana sayfadaki konu bütünlüğünü daha iyi ayırmış.

Önceki halinde “indirim” “indirim bitti” “yardım” “fırsat” “çözüldü” gibi renk cümbüşü bannerlar patlıyordu göz yoruyordu böyle daha iyi

Bu arada sırf mobil kullanıyorum. Bilgisayar arayüzünde nasıl olmuş bilemem. Beğendim 👍

1789084310493.webp

%133 yakınlaştırmak yapınca böyle daha iyi geldi gibi :D

Geri