Mr3ilgin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,109
12gb vramli en uygunu.
4070 8 GB laptop kullandım. 8 GB VRAM problem oluyor. Bence o bütçeler de 12 GB tercih etmek daha iyi olabilir.Bunu almayı düşünüyorum ama sıcaklık değerleri neler acaba? HP omen 17 ryzen ai 9 365 5070 8gb, 32gb ram modeli ile arasında kaldım. HP nin sıcaklık değerleri çok iyi ve 32g ram. Ama bunun ekran kartı ve ekranı daha iyi. Albenisini demiyorum.
Crosshair serisi çok ısınır mı hocam. Bu baktığım omen 17 modeli 70-80 arası genelde. Aşırı ısınıp kendini kısmasını istemiyorum hani sistemin4070 8 GB laptop kullandım. 8 GB VRAM problem oluyor. Bence o bütçeler de 12 GB tercih etmek daha iyi olabilir.
Olay 5070 olması değil ki 12 GB 5070 olması.90kya 5070 laptop yoktu kaçırmayın
O değerler laptop için hiç problem olmaz. Bende eski serisi vardı 96-99 a çıkardı işlemciCrosshair serisi çok ısınır mı hocam. Bu baktığım omen 17 modeli 70-80 arası genelde. Aşırı ısınıp kendini kısmasını istemiyorum hani sistemin
Çok ısınıyorsa undervolt yaparsın sorun çözülür çok kasma ısınmasını.Crosshair serisi çok ısınır mı hocam. Bu baktığım omen 17 modeli 70-80 arası genelde. Aşırı ısınıp kendini kısmasını istemiyorum hani sistemin
crosshair katana ve cyborg un soğutma mühendisliği biraz kötü diye biliyorum vektörden sonra düzeliyor yani kötü değil hırlayacak arkadaşlar için bu açıklama laptop biraz fazla ısınabilir harici monitör kullanıyorsanız ters koyun hava akışı artsın kullanmıyorsanızda fanlar yerden 5-6 santim havada dursun
Fiyati iyi geldi rtx 5070 12 gb var icinde
Hocam seriler her sene güncelleniyor. Belli bir seri iyidir veya kötüdür demek çok doğru olmaz.Crosshair serisi çok ısınır mı hocam. Bu baktığım omen 17 modeli 70-80 arası genelde. Aşırı ısınıp kendini kısmasını istemiyorum hani sistemin
bu modeli inceleyeni görmedim daha ondan bakıyordum daHocam seriler her sene güncelleniyor. Belli bir seri iyidir veya kötüdür demek çok doğru olmaz.
En iyisi tam almak istediğiniz modellerin incelemelerini bulmanız. En doğru sonucu o şekilde alırsınız.