Sistem Montajlamak İçin Öneri ve Yardım

AloneKinq

80+
Reaksiyon skoru
121
Beyler istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim. sistemi parçalarını topladım ama montajlama konusunda hiç. tecrübe sahibi değilim . Bu sistemi en iyi şekilde nerede toplatabilirim. Kendim hiçbir şekilde elimi sürmek istemiyorum.

önerileriniz için teşekkür ederim

Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 5080 GAMING | GOODRAM 64GB (2x32GB) RGB 6800MHz |GIGABYTE X807E A ELITE X3D | SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD | NXT 850W 80+Gold 3.1 PSU | ASUS A32 PLUS TG KASA | ARCTIC LİQUİD FREEZER III PRO 360 ARGB

Herhangi bir bilgisayarcı Toplar bunu basit bir şey
Mağalle bilgisayarcısı da toplar 10 dakkayı alır

Vatana falan gidip para verme boşuna fazla
alacağı şey 300-500 hadi diyelim max 800

Gerekte yok video izleyerek çok rahat yaparsın

senin para anlayışı çok eskide kalmış 300 500 tl nin yanında n bile geçmiyo artık şu anda en az 2000 lira

Beyler istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim. sistemi parçalarını topladım ama montajlama konusunda hiç. tecrübe sahibi değilim . Bu sistemi en iyi şekilde nerede toplatabilirim. Kendim hiçbir şekilde elimi sürmek istemiyorum.

önerileriniz için teşekkür ederim

Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 5080 GAMING | GOODRAM 64GB (2x32GB) RGB 6800MHz |GIGABYTE X807E A ELITE X3D | SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD | NXT 850W 80+Gold 3.1 PSU | ASUS A32 PLUS TG KASA | ARCTIC LİQUİD FREEZER III PRO 360 ARGB
bilgisayarıcyı ara önce fiyatı al ona göre yaptır maks 300 400tl lik iş

bilgisayarıcyı ara önce fiyatı al ona göre yaptır maks 300 400tl lik iş
sokak arası bir bilgisayarcıda toplatmak istemiyorum . işinin ehli güvenilir bir yer arıyorum. Vatan Bilgisayara götürsem ne kadar alır bilmiyorum. veya ücretlide olsa toplarmı . vatandan aldığım sadece ekran kartı - kasa - ram

Yakınlardaki 1-2 yeri ara fiyat al ve başında dur - Sen bırak ben yaparım işlerine girme bile.

Hocam inanın basit kasa toplamak video izleyin zaten göreceksiniz, kaldı ki sonra temizlemeniz gerekince yine bilgisayarcılara para bayılırsınız, benim size önerim öğrenmeniz.

sokak arası bir bilgisayarcıda toplatmak istemiyorum . işinin ehli güvenilir bir yer arıyorum. Vatan Bilgisayara götürsem ne kadar alır bilmiyorum. veya ücretlide olsa toplarmı . vatandan aldığım sadece ekran kartı - kasa - ram
Senin ekran kartının yarı fiyatına sistem satıp topluyorlar belki toplarla sor istersen ^^

merhaba semt neresi

10 dakika ve sistem toplamak :D hmmmmmmmmmmmm.Konu sahibi için söylüyorum bir sürüsistem toplama rehberi var oradan yapabilirsiniz eğer yapamaz iseniz dilerseniz pazar müsaitim tarafındayım ücretsiz(çay kahveye) yaparım

Geri