🔥İndirim MSI Mag Pano 100r Pz Beyaz Kasası 6504 TL (Vatan)

haklısın hocam hemen değerlendireceğim
H9 flow rgb(2025) beyaz versiyonunu amazondan aldım. Dün kurulumunu yaptım. Egzoz fanı hariç hepsi 140mm destekliyor. Egzoz fanı üzerinde geldiği için bakmadım 140 desteği için. Kağıt üzerinde arctic 420mm olan sığmıyor diye gözüküyordu. Bu sebeple thermalright frozen warframe 420 tercih ettim. Kurulumu yaptıktan sonra 1cm boşluk kaldı. Bu da arctic 420 liğin rahatça sığabileceğini gösteriyor. Kasa çok güzel kablo saklama konusunda başarılı. Devasa bir kasa haberin olsun.

MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA
Aklım bunda kaldı bilen yardımcı olabilir mi lütfen iyi mi vatan da 3763 TL ye var bu fiyata daha iyisi olur mu yoksa bunu alıp geçmek daha iyi mi kullanan varsa öneride bulunabilir mi lütfen?

100r pz kullaniyorum, alirken fark etmedim ancak kasanin uzeri egimli. eski kasamda uste dekoratif lego agac koyuyordum artik olmuyor kayip dusuyor. cift tarafli bant cozum olabilir ama bu sefer de yamuk duracak. ayrica kasanin on tarafinda olu bolgesi var, degerlendirmek isteseniz bosluga birseyler uydurmasi zor. sade kullanacagim derseniz problem yok. lian li alsamiydim acaba diye ara ara dusunmuyorum degil :) herseye ragmen guzel kasa. almadan once bunlari goz onunde bulundurunuz.

Pano kasa kullanıp PZ anakart arayanlara,indirimli

Anakart kalitesi hakkında bir şey diyemeceğim ama o kasada çok küçük görünür ancak m100r pz kasada güzel durur .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri