Turknet'te Sorunda Bitmez Dert De Bitmez 2 Aydır İnternet Yok Sadece Bizim Apartmanda İnternet Yokmuş

Türkneti sevdik önerdik diye gotu başı kalkti. Şuan oturduğum yerde turktelekomdan başka altyapı yok. Gidip tasinacam kurtulacam bunlardan
Aynen öyle oldu hocam ne zaman yıllık peşin para verdim ve pohpohladık bunları gotleri kalktı şimdi bunlara bir ayar gider yaptım da sonra bir yağ çekiyim dedim interneti aktif ederler inşAllah
Böyle yazdım :D
Hadi inşAllah yarın gelicek internet size inanıyorum güveniyorum ♥️ Siz yeterki İnternetimi kesintisiz olarak verin ben sizi her yerden överim yeterki bana o güveni verin Ben zaten 2 veya 2 buçuk yıldır türknet gigafiber abonesiyim sizden memnunum ne olduysa bu son 2 aydır oldu İnternet hizmeti alamıyorum bir gidiyor internet en az 15 gün gelmiyor bu benim canımı sıkıyor yoksa ben sizi ve hizmetlerinizi seviyorum.

ben bu türknet kadar pişkin ve iş bilmez baska firma görmedim. 500 liradan abone yapıp 1000 liraya cıkardılar 8 ayda. adamlar 3 ayda bir 300 tl zam yapıyor. bir tane daha zam gelirse anında üyeliği iptal edeceğim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
ben bu türknet kadar pişkin ve iş bilmez baska firma görmedim. 500 liradan abone yapıp 1000 liraya cıkardılar 8 ayda. adamlar 3 ayda bir 300 tl zam yapıyor. bir tane daha zam gelirse anında üyeliği iptal edeceğim.
Öyle ya nasıl olsa taahütsüz diyerekten fiyatı basıyorlar millete istediği zaman iptal edebilir millet diyerekten

Öyle ya nasıl olsa taahütsüz diyerekten fiyatı basıyorlar millete istediği zaman iptal edebilir millet diyerekten
en ufak bir zam daha olursa üyeliği iptal edip e devlet üzerinden şikayet edicem. yasal değil bence bu yaptıkları insanları kandırıp sömürüyorlar. AYRICA SADECE ZAM SORUNU DEĞİL, KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM BİR ÇOK OYUNDA GECİKME OLUYOR gigafibere falan bakmayın hikaye hep. ttnet 50 hızındaki netle daha iyi oynuyordum oyunları.

• İnanılmaz
en ufak bir zam daha olursa üyeliği iptal edip e devlet üzerinden şikayet edicem. yasal değil bence bu yaptıkları insanları kandırıp sömürüyorlar. AYRICA SADECE ZAM SORUNU DEĞİL, KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM BİR ÇOK OYUNDA GECİKME OLUYOR gigafibere falan bakmayın hikaye hep. ttnet 50 hızındaki netle daha iyi oynuyordum oyunları.
Geçmiş olsun kral valla baya son 2 aydır çok fazla türknet ile alakalı şikayet oluyor benim ve başkasını çok başı ağrıdı türknetten şikayet edebiliyorsan et tabikide e devletten tam olarak hangi kısımdan ediceksin bende ediyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
bence bu olay thh cimer her yere şikayet edilir. hem hizmet yok hem 3 ayda bir zam yapmak yasal değil bence.

• Muhteşem
bence bu olay thh cimer her yere şikayet edilir. hem hizmet yok hem 3 ayda bir zam yapmak yasal değil bence.
Doğru 3 ayda bir zam yasal mı bir araştırmak lazım ayrıca ben CİMER e ve BTK ya şikayet ettim sizde edin hiç vakit kaybetmeden.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,008
Üyeler
203,038
Son üye
Demir Pak
Geri