2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Daha yeni aldigim 2. El ekran kartinin saticisi (rx 5700 xt) iade kabul etmiyor ve param guvendeyle aldim 2 gunluk iade surecinde adam termal macun sursen veya genel bakim yapsan duzelir diyerek zaman kazanip durdu, su an da iade yapamiyorum. Iade edemesen de en azindan karti duzeltmenin bir yolu varsa lutfen biri yardimci olsun sorunu hotspot sicakliginin yuk halinde 110 derecelerde olmasi ve bilgisayarin bu yuzden kendini kapatmasi
Kendisi açtıysa daha önce termal padleri olmayabilir. Çok dandik bir macun sürmüş olabilir belki. Kart çalışıyor ısıdan dolayı kapatıyorsa çizgi görüntüde bozulma yoksa bakımla düzelir bence.

hocam kartın içini görsel olarak atabilirmisin-ayrıca birde kullandıpın malzemeleri söylersen sevinirim
Hocam icini acamam su an, malzemeleri de ben kullanmadim bilgisayarciya vermistim genel bakimi icin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendisi açtıysa daha önce termal padleri olmayabilir. Çok dandik bir macun sürmüş olabilir belki. Kart çalışıyor ısıdan dolayı kapatıyorsa çizgi görüntüde bozulma yoksa bakımla düzelir bence.
Umarim, baska bir bilgisayarciya yollicam yarin

ben de 5700 xt almak istiyordum vaz geçip daha yeni bişi almak istedim uyguna bulunca da b580 aldım umarım kartın düzelir veya satılır, hakkında hayırlısı kral.

hotspotu dusurur mu ki normal sicaklikla cok bi sorun yok 90 oluyo maximum

Powercolor rx 5700 xt gddr6 8gb
Bilgisayarcı kalitesiz ürün kullanmış ise etkiler. Eğer oyun oynarken falan kapanmıyorsa elleme kalsın. Kapanma şikayetin olursa deneyebilirsin.

Çok geçmiş olsun, bende bi RX 590 alırken dolandırılmıştım, ancak bana kart bile gelmemişti :D

ben de 5700 xt almak istiyordum vaz geçip daha yeni bişi almak istedim uyguna bulunca da b580 aldım umarım kartın düzelir veya satılır, hakkında hayırlısı kral.
5000 serisi alınmaz zaten, %90'ı mining yapılmış kart hem de çok sorun yaşarsın. 6600xt almak daha mantıklı.

Kartı aldın ve bakımı bilgisayarcıya mi yaptırdın? Bakım yanlış yapılmış olabilir mi? Keşke düzgün bir macun alıp bakımı sen yapsaydın. Termal pad yanlış boyutta olduysa sorun bu yüzden olabilir.
Bilgisayarcı ne kadar aldı ve düzelmeyince gidip sormadım mi neden böyle oldu diye?

Bilgisayarcı kalitesiz ürün kullanmış ise etkiler. Eğer oyun oynarken falan kapanmıyorsa elleme kalsın. Kapanma şikayetin olursa deneyebilirsin.
Kapaniyor oynarken evet

Çok geçmiş olsun, bende bi RX 590 alırken dolandırılmıştım, ancak bana kart bile gelmemişti :D
O nasil oldu ya😭

5000 serisi alınmaz zaten, %90'ı mining yapılmış kart hem de çok sorun yaşarsın. 6600xt almak daha mantıklı.
Bakicaz iste 6600xt de sifir yok piyasada cok fazla

Kapaniyor oynarken evet

O nasil oldu ya😭

Bakicaz iste 6600xt de sifir yok piyasada cok fazla
Sıfırı zaten yok da diğer arkadaşa istinaden söylemiştim bunu.

Geri