GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,409
"Donanım Arşivi aklı ona da bir çözüm buldu."Maalesef ücretsiz paket kaldırıldı.
"Donanım Arşivi aklı ona da bir çözüm buldu."Maalesef ücretsiz paket kaldırıldı.
Haziranda yapsalardı tadından yenmezdiOkullar açılıyor ya bilerek yapmışlar kampanyayı bence
100 saat çok azmış yaSırf bunlara saat sınırlaması getirildi diye ekran kartı aldım. o derece gereksiz bir hale büründüler gözümde
Aynen kapanmıyor. acaba ekstra ücret falan tahsil eder mi ay sonu?bugün öğlen saat 3 ü geçtikedn sonra Oynamaya devam etmiştim ben otomatik atmıyo galiba ama bağlantı giderse açamazsın
Yok sanmıyorum en fazla günlük limit 4 saat dolunca kapanabilirAynen kapanmıyor. acaba ekstra ücret falan tahsil eder mi ay sonu?
Amaç o zaten. Okullar açılıyor server boş kalır meselesi, yazın zaten alan normal fiyattan alıyor.Haziranda yapsalardı tadından yenmezdi
Sınırı doğru bulmuyorum o ayrı ama ayın her günü 3 saat oyun oynasan yine dolmuyor 100 saat ki zaten her gün oyun oynayan da çok azdır.100 saat çok azmış ya
1 ay alıp iptal etmek serbest dimi bunu illa 3 ay devam etmemiz gerekmiyor? Öyle ise sırf denemek için 1 aylık alabilirim hiç kullanmadım merak ettiğim bazı şeyler vardı (stabilite gecikme vs) kendim denemiş olurum. Tabi saatler berbat pek aktif kullanamam sanırım ama denemiş olurum.https://gameplus.com.tr/paketler Bu fiyata bedava ihtiyacı olanlar yapıştırsın İlk 3 ay geçerlidir iptal etmeyi unutmayın. (Günlük 4 saat sınırı vardır Gece 01:00 ile Gündüz 15:00 Saatleri arasında geçerlidir.)
İlk üç ay 50 TL olarak yenilenir, sonraki aylar 599 TL olarak yenilenmeye devam eder.
bilgim yok ama kimse zorla sana 3 aylık aldıramaz sonuçta öyle bir zorunluluk olacağını sanmıyorumAmaç o zaten. Okullar açılıyor server boş kalır meselesi, yazın zaten alan normal fiyattan alıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sınırı doğru bulmuyorum o ayrı ama ayın her günü 3 saat oyun oynasan yine dolmuyor 100 saat ki zaten her gün oyun oynayan da çok azdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 ay alıp iptal etmek serbest dimi bunu illa 3 ay devam etmemiz gerekmiyor? Öyle ise sırf denemek için 1 aylık alabilirim hiç kullanmadım merak ettiğim bazı şeyler vardı (stabilite gecikme vs) kendim denemiş olurum. Tabi saatler berbat pek aktif kullanamam sanırım ama denemiş olurum.