🔥İndirim Geforce Now Ultımate İlk 3 Ay 50tl (Sınırlı)

Sırf bunlara saat sınırlaması getirildi diye ekran kartı aldım. o derece gereksiz bir hale büründüler gözümde

Haziranda yapsalardı tadından yenmezdi
Amaç o zaten. Okullar açılıyor server boş kalır meselesi, yazın zaten alan normal fiyattan alıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 saat çok azmış ya
Sınırı doğru bulmuyorum o ayrı ama ayın her günü 3 saat oyun oynasan yine dolmuyor 100 saat ki zaten her gün oyun oynayan da çok azdır.

https://gameplus.com.tr/paketler Bu fiyata bedava ihtiyacı olanlar yapıştırsın İlk 3 ay geçerlidir iptal etmeyi unutmayın. (Günlük 4 saat sınırı vardır Gece 01:00 ile Gündüz 15:00 Saatleri arasında geçerlidir.)

İlk üç ay 50 TL olarak yenilenir, sonraki aylar 599 TL olarak yenilenmeye devam eder.
1 ay alıp iptal etmek serbest dimi bunu illa 3 ay devam etmemiz gerekmiyor? Öyle ise sırf denemek için 1 aylık alabilirim hiç kullanmadım merak ettiğim bazı şeyler vardı (stabilite gecikme vs) kendim denemiş olurum. Tabi saatler berbat pek aktif kullanamam sanırım ama denemiş olurum.

Son düzenleme:
Amaç o zaten. Okullar açılıyor server boş kalır meselesi, yazın zaten alan normal fiyattan alıyor.

Sınırı doğru bulmuyorum o ayrı ama ayın her günü 3 saat oyun oynasan yine dolmuyor 100 saat ki zaten her gün oyun oynayan da çok azdır.

1 ay alıp iptal etmek serbest dimi bunu illa 3 ay devam etmemiz gerekmiyor? Öyle ise sırf denemek için 1 aylık alabilirim hiç kullanmadım merak ettiğim bazı şeyler vardı (stabilite gecikme vs) kendim denemiş olurum. Tabi saatler berbat pek aktif kullanamam sanırım ama denemiş olurum.
bilgim yok ama kimse zorla sana 3 aylık aldıramaz sonuçta öyle bir zorunluluk olacağını sanmıyorum

Geri