lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
incehesapta 9060xt sanırım 22 23 bin arasıydı gaming gecesinde dün yanlış mı hatırlıyorum?
ha tamamdır yanılmısım8GB versiyonu vardı
Normal zamanda sonuna kadar haklısınız ama şuan hiç öyle değil, yeni sevkiyatların fiyatlarını ve adetleri görseniz oturur ağlarsınız şimdiden yarın ki halimize, 30bin tl ye burun kıvırdıgımız 5070 2-3 hafta sonra 50bin altında bulsakta alsak durumuna gelecek, tahmin ile değil direk sektör içinden bilgi ile konuşuyorumKimse ürünlerin bugün ki ithalat fiyatlarından, msrp fiyatlarından bahsetmiyor zaten. Ülkeye hali hazırda girmiş, depolarda bekleyen ürünleri fiyatlarını şişirenlere laf ediliyor. Gayet haklılar çünkü satılmadığı sürece en düşük kar oranına satmak zorunda kalacaklar. Siz bu firmaların peşin para ürün mü aldığını sanıyorsunuz? Vadeli aldıkları ürünlerin vadesi geldiğinde ellerinde para kalmadığında fiyatları indirmek zorunda olduklarını görürsünüz.
Bundan 4 ay önce 21.000 TL iken hep şöyle denildi: Biraz bekleyin şuan çok pahalı 18 19 olur demişlerdi, 23 oldu. Ve her ay yükseldi 25 27 ve şuan 28, ben mi denk gelmedim bilmiyorum ancak hiç bir zaman düşmedi en son 2. el alma durumunda kalmıştım bunu geçiyorum 4 ay önce sıfır nitro+ 40.000 TL iken insanlar kartın fiyatını abartı niteliğinde gördü, şuan ise insanlar en baz model kartlatların 40 olmasını bekliyorlar. Almayacak arakadaşlar almayabilir saygı duyarız ancak bundan 4 ay önce bende fiyatların düşmesini bekledim ve zamanında sıfırını almak varken sıfıra yakın paraya ikinci el aldım.Ucuz diyenler 2 haftada olan fiyat zıplamalarını 1 ayda olan zıplamaları 3-6 aydan olanları, her şeyi kabul ettikleri için onlara her şey hep ucuz hep fırsat hep indirim dolayısıyla şimdi almalarıyla 1 ay önce, 3 ay sonra almaları arasında fark yok hep alabilirler bu paylaşım yapan ve altta sürekli ucuz, uygun demekten başka bişey yapmayanlar her an her şeyi alabilirler, ucuz ve uygundur.
Bir kaç ay oldu zam haberlerinden önce sanıyorum nitro 9070xt ye 50 bine indirim başlığı açarsınız demiştim o günler geldi sanırım.
Bu balık hafıza bizim milletin genetiği ve kaderi sanırım siyasette de ekonomide de hep böyle.
Ben de Kasım ayında 16 ya almıştım Sapphire Pure modelini ama artık o fiyatları rüyamızda bile göremeyiz. Yeni piyasa bu malesef. 2 hafta önce 24 bin falandı bu Asus modeli de bu arada. Giderek yükselmeye devam edecek.piyasadan biraz uzağım ama 9060xt bu kadar etmez gibi geliyor. bir yıl olmadı 16 bine almıştım,indirimli hali buysa vah halimize
Aynen öyle 2 ay önce 9070xt aldım 30k yaYa 30k param olsa 9060 XT almak çok koyardı ama gerçekten 30k altına alınacak en iyi ekran kartı şu an bu.
Bi de bizimkini ye mami
1 ay olmamıştır daha3 ay önce değildir inşallah