Forum Şuan Dağınık Değilmi

BÖCEK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
910
Sıcak fırsatlarda konular birbirine girmiş durumda önüme 1 ay önceki indirimlerde çıkıyor yani yeni indirim takip edemiyorsum her dk bakmadığın sürece

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aynı ürün tekrar indirime giriyor, insanlar da yeni konu açmak yerine eski konuya yazıp üste çıkartıyor. Bunda sorun yok. Fakat bunun haricinde eski konulara yazanlar ceza almalı.

Aynı ürün tekrar indirime giriyor, insanlar da yeni konu açmak yerine eski konuya yazıp üste çıkartıyor. Bunda sorun yok. Fakat bunun haricinde eski konulara yazanlar ceza almalı.
İşte o sıkıntı eski kpnular üste çıkıyo eski hali %100 daha iyidi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yetkileler lütfen gelin artık şuna bi el atın ya

Yeni mesaj atılınca hep yukarı çıkmıyor muydu konular ben mi yanlış hatırlıyorum :D

Yeni mesaj atılınca hep yukarı çıkmıyor muydu konular ben mi yanlış hatırlıyorum :D
Onu kapatmışlar şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama sıcak fırsatlarda açık hayla

Sıcak fırsatlarda konular birbirine girmiş durumda önüme 1 ay önceki indirimlerde çıkıyor yani yeni indirim takip edemiyorsum her dk bakmadığın sürece
Düzeltmek isteyen çoktan düzeltirdi bok gibi güncelleme yapmışlar bir de savunuyorlar. Konu dışı yok,yazı fontu çok kötü ve küçük

Düzeltmek isteyen çoktan düzeltirdi bok gibi güncelleme yapmışlar bir de savunuyorlar. Konu dışı yok,yazı fontu çok kötü ve küçük
Bilnmiyorum nabıyolar acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Madem böyle bir konu açıldı bende fikrimi söyleyeyim.

Acaba indirimde beklenilen bir donanım parçası varmı bulmak için; Uyarıcı jelli tırtıklı prezervatif, fıstık ezmesi, mayonez & ketçap veya Frenk üzümlü maden suyu konusuna maruz kalınmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,212
Üyeler
203,750
Son üye
Meiyox
Geri