Marka modeli,sıcaklık değerleri,kozmetiği nasıl?,Merhabalar rx580 2800 e gördüm bi sitede al-sat yapmak istiyorum sizce fiyat mantıklı mı hızlı gider mi ? türkiye 2.el piyasasını iyi bilmiyorum o yüzden soruyorum
sağolun hocam ben ne yalan söyleyeyim öğrenciyim başka ülkeden gelicem maksat 3 5 kar edip harçlık çıkartmak o yüzden bu kart gözüme değdi eğer size sıkıntı olmıyacaksa anlıyor gibisinizde acaba sizce parçaların piyasası mı daha iyidir yoksa laptopların mı ve iyi bir laptop veya parça düşürürsen türk piyasasında hızlı okutulur mu yoksa 1-3ay elimde kalması normal midir?Marka modeli,sıcaklık değerleri,kozmetiği nasıl?,
Tepe model 580 8gblar 2750den gidiyor 3e alan yok artık 580 sayısı çok fazla olduğu için
Piyasayı geçtim parçalardanda anlamıyorsan hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.
o kartın kullanıcı fiyatı 2750 civarı senin maksimum vermen gereken 1750 2000
Knk ztn piyasası 3000tl al sat yaptığında 200tl kaar yapıcan yol yqpıcqn akbil bascan su iççen ztn 200tk gitti sen vu işe hiç girmeMerhabalar rx580 2800 e gördüm bi sitede al-sat yapmak istiyorum sizce fiyat mantıklı mı hızlı gider mi ? türkiye 2.el piyasasını iyi bilmiyorum o yüzden soruyorum
Parçakar piyasası daha hızlıdır r5 5600 3k dan alıp 4k ya hemen satabilirsin meselasağolun hocam ben ne yalan söyleyeyim öğrenciyim başka ülkeden gelicem maksat 3 5 kar edip harçlık çıkartmak o yüzden bu kart gözüme değdi eğer size sıkıntı olmıyacaksa anlıyor gibisinizde acaba sizce parçaların piyasası mı daha iyidir yoksa laptopların mı ve iyi bir laptop veya parça düşürürsen türk piyasasında hızlı okutulur mu yoksa 1-3ay elimde kalması normal midir?
sağol reiz fakat r5 5600 işlemciymiş galiba ve piyasa millet 5k ya satıyor bırak 3k yı 4 e bile göremedim ama öneri için çok teşekkürlerKnk ztn piyasası 3000tl al sat yaptığında 200tl kaar yapıcan yol yqpıcqn akbil bascan su iççen ztn 200tk gitti sen vu işe hiç girme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parçakar piyasası daha hızlıdır r5 5600 3k dan alıp 4k ya hemen satabilirsin mesela
Onuj piyasası 4-4.5k knk bende al satçıyım piyasayo hakimim dm den gelip şu alınır mı diye gelip sorabilirsinsağol reiz fakat r5 5600 işlemciymiş galiba ve piyasa millet 5k ya satıyor bırak 3k yı 4 e bile göremedim ama öneri için çok teşekkürler
Allah razı olsun çok sağol 4-4.5 satılıyor mu? birde 1 2 ürün daha önerirsen mükemmel olur yukarıda yazdım galiba azerbaycandan geldim okumaya maksatım harçlığımı çıkartıp aileme yük olmamak o yüzden en piyasayı nede başka şeyleri biliyor ürün önermektense piyasayı nasıl takip edebilrim veya fiyatların normaline fln ne kadar sürede öğrenirim onuda desen süper olurOnuj piyasası 4-4.5k knk bende al satçıyım piyasayo hakimim dm den gelip şu alınır mı diye gelip sorabilirsin
sağolun hocam diğer arkadaşlara yazdığım gibi sizede yazıyim eğer piyasa veya ürünler hakkında tavsiye verebilirseniz çok işime yarar çok makbule geçerrx580 bu saatten sonra alınmaz
Sense alsan ztn 4.5kdan fazlaya satamıcan dm gel herşeyi anlatıyım sanaAllah razı olsun çok sağol 4-4.5 satılıyor mu? birde 1 2 ürün daha önerirsen mükemmel olur yukarıda yazdım galiba azerbaycandan geldim okumaya maksatım harçlığımı çıkartıp aileme yük olmamak o yüzden en piyasayı nede başka şeyleri biliyor ürün önermektense piyasayı nasıl takip edebilrim veya fiyatların normaline fln ne kadar sürede öğrenirim onuda desen süper olur
yani mesela sallıyorum hergün girip bakıcam 5600 ü 3500 vb. fiyata buldum mu çakıcam doğru mu?Elinde bi eşya max 1 hafta kalmalı o yüzden ölü fiyattan alıcan kural 1
3500 e değil en az 2k kaar etceğin şeylere bak sende kaç para var knk gel dm konuşalım ordanyani mesela sallıyorum hergün girip bakıcam 5600 ü 3500 vb. fiyata buldum mu çakıcam doğru mu?