furkanciks
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 55000
MERHABA TAKSİTLE YAYIN İÇİN SİSTEM ARIYORUM https://ty.gl/rg3e78slnk8oq
Bu sistem alınır mı
Bu sistem alınır mı
Her şey dahil şekilde mi bütçe 55 bin kasaya max 48 verebilirim
Kasaya max 48 verebilirimHer şey dahil şekilde mi bütçe 55 bin?
İlandaki sadece kasa bileşenleri en uygundan toplayınca 48000 tl görünüyor sadece kasa. Bir de iade hakkım ve taksit imkanım var o yüzden alınır mı diye sormak istedim. Çünkü Her şeyi ile max 55 k bütçem varTek tek toplaman daha iyi olur veya oem kasa + çevre birimleri. Şahsen bahsettiğiniz gibi bir trendyol ilanından ben almam. Çocuk kandırmak için gibi pazarliyorlar her ürünu resmini koyuyurlar rgb falan bahsediyorlar
Ne gibi sorunla karşılaşabilirim ilandaki yazanlardan farklı eksik bir şey gelirse iade hakkım var diye biliyorum.Trendyol genel olarak güven vermiyor tek tek parça almıyorsanız
ikinci el ve ya bozuk parça koyuyorlar ayrıca tek tek toplamak genelde daha karlı oluyorİlandaki sadece kasa bileşenleri en uygundan toplayınca 48000 tl görünüyor sadece kasa. Bir de iade hakkım ve taksit imkanım var o yüzden alınır mı diye sormak istedim. Çünkü Her şeyi ile max 55 k bütçem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi sorunla karşılaşabilirim ilandaki yazanlardan farklı eksik bir şey gelirse iade hakkım var diye biliyorum.
Hocam bahsedilen ürünlerin ne marka olduğu da belli değil ram ssd ekran kartı vs. Msi mı asus mu falan yani belli değil ben olsam tercih etmemİlandaki sadece kasa bileşenleri en uygundan toplayınca 48000 tl görünüyor sadece kasa. Bir de iade hakkım ve taksit imkanım var o yüzden alınır mı diye sormak istedim. Çünkü Her şeyi ile max 55 k bütçem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi sorunla karşılaşabilirim ilandaki yazanlardan farklı eksik bir şey gelirse iade hakkım var diye biliyorum.
Yayın için düşündüğüm için Nvidia daha iyi olur deniyor hocamŞu tarz bir kasa toplayabilirsiniz. 2. El de değerlendirebilirsiniz. Bence daha uzun ömürlü ve performanslı bir sistem olur