dostum 1-2 tıkla reg kaydı ile aktif edilecek şeyi para ile sattıkları için.
10tlye satılmasına karşıyım çünkü çalıntı key satıyorlar. Faturasız key satıyorlar. 1-2 tıklama ile reg kaydı ile ömürlük kayıt varken bunu ücretli satmalarına ve yasa dışı bir şekilde satmalarına karşıyım.
illegal durum yok mu? resmi satış fiyatı 9-10k bazında olan bir ürünü 10tlye nasıl satabiliyor? Ayrıca orijinal keyler satmıyorlar. Bu 10-100tlye aldığınız keylerin sahibi kurumsal büyük ölçekli firmalardır. Ve o firmalardan habersiz keyleri kullanıyorsunuz.
reg kaydı ile kullanıyorum para koymadım.
araştırdım ve bu keyler, büyük ölçekli firmalara kendi bilgisayarlarını aktif etsin diye veriliyor ve key sahibi o firma oluyor. Biraz araştırın sonra gelin buraya
anlamaz ki hocam. Youtube a girse oem keyler nedir diye araştırsa zaten yasal olmadığını 1-2 videoda anlar...
Çalıntı satıyorlar diyip şikayet edip, reg kaydı ile kullanmama kızmayın. En azından cebimden para çıkmıyor ve aynı işlemi yapıyorum. Sizin para vermenize üzülüyorum. 2009 dan beri bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarın yanında orijinal bir şekilde gelmedikçe gidip lisans satın almamaya çalışıyorum. Aylık gelirim, 9-10klık lisansı karşılayacak kadar çok iyi durumda yine de çalıntı keyleri para ile almak yerine reg kaydı ile ücretsiz kullanılmasının taraftarıyım.