Ryzen 10.Nesil Beklenirmi Yoksa Core Ultra Geçilirmi

Kocaman fps sayacı olunca dikkat etmedim normal fps sandım benim hatam. Ama en iyi oyun işlemcisinin cs'de 300 400 fps alması yine de normal değil. Biosta fps arttıran ayar yok biliyorum ama hiçbir ayar yapmamak da normal değil. Pbo falan etkiliyor az çok.
Konu sahibi yüksek ayarda oynuyor oyunu, limit ekran kartı. O yüzden bir anormallik yok. Ekran kartı 400+ FPS veremedikten sonra işlemci ne yapsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
Konu sahibi yüksek ayarda oynuyor oyunu, limit ekran kartı. O yüzden bir anormallik yok. Ekran kartı 400+ FPS veremedikten sonra işlemci ne yapsın.
O konudan haberim yoktu da cs'yi ultra ayarlarda oynayıp sonra da işlemciye laf etmek ayıp olmuş

Kocaman fps sayacı olunca dikkat etmedim normal fps sandım benim hatam. Ama en iyi oyun işlemcisinin cs'de 300 400 fps alması yine de normal değil. Biosta fps arttıran ayar yok biliyorum ama hiçbir ayar yapmamak da normal değil. Pbo falan etkiliyor az çok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yav youtubedan gördüğün videoya inanıyon direkt gelmiş bana racon kesiyorsun. Hayatında kaç kez 7800x3d veya 9800x3d gibi bir işlemciyle oyun oynadın? Sen inanıyor musun ki en iyi oyun işlemcisi cs gibi bir oyunda 300 400 fps alıyor? Neyse engelle geç.
Aktif 9800x3d 9070xt kullaniyorum bu arkadaşla zaten sistemim aynı sayilir kendi aldigim fpsle mukayase ederek zaten normal olduğunu söylüyorum

Geri